Accommodation Cha-am

hier is alle acc

Vakantiehuis Cha-am
Vakantiehuis met tuin in Cha-am
Maandprijs 30000 BAHT
Een rustige straat met prettig gemeubileerde vakantiehuizen. Alle vakantiehuizen hebben een gezamelijke tuin en een prettige veranda op te genieten Read more.
Sabaya resort Cha-am Thailand
Sabaya Resort Cha-am
Maandprijs 19500 BAHT
Welkom in Sabaya resort Cha-am Thailand. Sabaya is een rustig en groen resort vlakbij de bouvelard. Voor de winter maanden Read more.
Tropicana vakantiehuis Cha-am
Maandprijs 28500 BAHT
Mooi gemeubileerd huis volledige begane grond in het Tropicana resort aan de rand van Cha-am. Natuurlijke omgeving met zwembad en Read more.
zwembad
Catteraya studio Cha-am
Maandprijs 11500 BAHT
Betaalbaar overwinteren! Goeie prijs voor zon, zee, zwembad en studio in Cha-am! Catteraya studio Cha-am is een complex met appartementen Read more.
Tropicana vakantie Cha-am
Maandprijs 30000 BAHT
Tropicana vakantie Cha-am zijn eigenlijk luxe villa huizen, gebouwd in wetserse stijl. De vakantiehuizen zijn in goede staat en binnen Read more.
Gerenoveerde huis te koop Cha-am
Dit geheel gerenoveerde huis te koop Cha-am is heeft een centrale ligging in Cha-am en is op loopafstand van het Read more.
vakantiehuizen met privé zwembad Cha-am – Sams Garden
Maandprijs 75000 BAHT
Heerlijk Pool villa's in Cha-am! 3 slaapkamers en uw eigen privé zwembad, tropische tuin vlakbij bij de boulevard. Inclusief: elektriciteit, Read more.
Asia Hotel Cha-am
Maandprijs 55000 BAHT
Het Asia Hotel Cha-am heeft 18 verdiepingen en ligt aan Cha-am Strand en Boulevard. Alle 105 luxe kamers hebben uitzicht Read more.
Vakantie appartement Bang Kwai: Baan Ploen Talay
Maandprijs 45500 BAHT
Vakantie appartement Bang Kwai heeft een mooi zwembad en is gelegen aan het strand. Dit appartement is op de begane Read more.
vakantiehuis huren in Cha-am Sai Saan Sin
Maandprijs 22000 BAHT
Een prima vakantie woning op loopafstand van Cha-am strand en boulevard. Dit kleine huis is omgeven door een grote groene Read more.