Accommodation Cha-am

hier is alle acc

overnachten in Sabaya resort
Sabaya Resort *dicht*
Maandprijs 24000 BAHT
Opzoek naar een rustig en groen resort met gezelligheid? Overwinteren in Sabaya Resort is populair bij jaarlijks terugkerende gasten. Read more.
Tropicana vakantiehuis Cha-am
Maandprijs 28500 BAHT
Mooi gemeubileerd huis volledige begane grond in het Tropicana resort aan de rand van Cha-am. Natuurlijke omgeving met zwembad en Read more.
zwembad
Catteraya studio Cha-am
Maandprijs 11500 BAHT
Betaalbaar overwinteren! Goeie prijs voor zon, zee, zwembad en studio in Cha-am! Catteraya studio Cha-am is een complex met appartementen Read more.
Tropicana vakantie Cha-am
Maandprijs 30000 BAHT
Tropicana vakantie Cha-am zijn eigenlijk luxe villa huizen, gebouwd in wetserse stijl. De vakantiehuizen zijn in goede staat en binnen Read more.
vakantiehuizen met privé zwembad Cha-am – Sams Garden
Maandprijs 75000 BAHT
Heerlijk Pool villa's in Cha-am! 3 slaapkamers en uw eigen privé zwembad, tropische tuin vlakbij bij de boulevard. Inclusief: elektriciteit, Read more.
Asia Hotel Cha-am
Maandprijs 55000 BAHT
Het Asia Hotel Cha-am heeft 18 verdiepingen en ligt aan Cha-am Strand en Boulevard. Alle 105 luxe kamers hebben uitzicht Read more.
Vakantie appartement Bang Kwai: Baan Ploen Talay
Maandprijs 45500 BAHT
Vakantie appartement Bang Kwai heeft een mooi zwembad en is gelegen aan het strand. Dit appartement is op de begane Read more.
Sportvillage townhouse huren
Maandprijs 21000 BAHT
Als u een Sportvillage townhouse huren gaat, dat zit u in een gezellige buurt. Voor een prima vakantie in Cha-am Read more.
3 slaapkamer vakantiehuis
Thai Paradise South Cha-am familie accommodatie
Maandprijs 42500 BAHT
Indien u interesse heeft in een Villa in Thai Paradise South Cha-am familie accommodatie dan is dit een perfecte optie Read more.
Srisawat Resort Cha-am Bungalow
Srisawat Resort Cha-am Bungalow
Maandprijs 32200 BAHT
Het Srisawat Resort Cha-am Bungalow heeft netter bungalows beschikbaar voor vakantie verblijf in Cha-am. De bungalows liggen bij het zwembad Read more.