lokatie in Huahin

Flame tree Huahin

ID:16836

Mensen die aan het oriënteren zijn op mogelijke appartementen voor verblijf in Huahin zullen smullen van deze opties. De mogelijkheid van een appartement dit complex moet u zeker even bekijken nu. In dit artikel lees waarom het Flame tree een goede optie is voor uw verblijf in deze badplaats in Thailand. Elementen waarnaar wij kijken voor een fijne overwintervakantie zijn: de ligging van het appartement, de prijskwaliteit-verhouding, en de atmosfeer van het Flametree complex.

Alle belangrijke plekken op loopafstand

Allereerst vinden wij, Nederlandse overwinteraars, het belangrijk dat we overal naartoe kunnen lopen. Dit heeft namelijk als voordeel dat je niet veel extra tijd, geld en moeite kwijt bent om te komen waar je wilt zijn namelijk: de zee, restaurants, winkels en het zwembad. Kijkend naar de ligging van het Flame tree complex ben je verzekerd van een prima locatie, zo vinden wij.

lokatie in Huahin

Zoals de bovenstaande illustratie weergeeft kunt u van het complex prima lopen naar

  • Het strand van Huahin
  • Bluport Shopping Mall in Huahin
  • De winkels en restaurants in Marketvillage
  • De Cicada avondmarkt
  • Takiap Beach (wel een lekker stuk lopen)

De prijskwaliteit-verhouding van het Flametree

De prijzen voor verblijf in Huahin lopen uiteen van goedkoop naar duur, zoals overal eigenlijk. Maar vaak tref je bij de goedkopere opties de oudere appartementen. Dit is gelukkig niet bij de appartementen in het Flametree complex, want het complex is modern, schoon en redelijk nieuw.

De standaardindeling van het appartement

Het huahin appartement Flame tree heeft één woonkamer met flatscreen TV, een prettige sofa en keukenfaciliteit. De slaapkamer heeft een tweepersoonsbed, en er is een inbouwkast vlakbij  de deur. De appartementen zijn voorzien van een moderne badkamer en toilet met warm water. Afhankelijk van de ligging heeft het balkon poolview of mountain view. Kijkend naar de oppervlakte van 44 vierkantemeter, de kwaliteit van de meubels en de ligging stellen wij dat u hier een goede prijskwaliteit-verhouding koopt. Hier kunt u prima en betaalbaar overwinteren in Huahin!

De ligging van het complex

Het complex is gelegen aan het eind van een doodlopend straatje met ingang vanaf de Petchakasem tegenover het Huahin Condochain. Hierdoor is het er redelijk rustig en kunt u te voet naar bijvoorbeeld het Market Village of het strand lopen.

Gedurende het hoogseizoen, de wintermaanden, is Hua Hin Thailand zeer populair vanwege het warme klimaat en de goede faciliteiten. Wees er dus op tijd bij met uw reservering zodat u niet te veel betaald en nog genoeg keuze heeft.

Inclusief

* cleaning 1x week
* Inclusief Kabel TV
* Gratis Wifi Internet van het complex

Hier boven ziet u ook foto’s van het Vakantie appartement Hua Hin Flame tree Complex.

De atmosfeer in het gebouw

De bewoners houden van rust en u heeft hier best privacy. Dit komt mede omdat de appartementen worden gehuurd door mensen van verschillende nationaliteiten. Zoals u ook kunt lezen in de reviews.

De appartementen

En hier gaat het natuurlijk om: de verschillende appartementen die beschikbaar zijn om te boeken:

 

 

Leave a Reply