smile House Resort Hua Hin soi 88-klassiek

ID:8003

Het smile House resort Hua hin soi 88 klassiek is gelegen op een prima locatie met nette faciliteiten vandaar dat wij dit resort aanraden. De klassieke kamers liggen vlakbij de ingang en het restaurant. Op deze webpagina kunt u de informatie lezen over deze klassieke kamers.

Lokatie van het sMile House Resort Hua Hin soi 88
Voor mensen die van zowel gezelligheid als het strand houden is de ligging zeer geschikt. Het strand is op ongeveer 25 minuten lopen of 5 minuten met de tuk tuk. De gezelligheid is vaak te vinden bij het khun Por food court van soi 88. Vanaf de ingang van het Smile House resort kunt u het Hin Lek Fai al zien, een trip is dus ook aan te raden.

Faciliteiten in sMile House Resort Hua Hin soi 88
Het is prima verblijven in het resort want, naast het zwembad, kunt u onder andere gebruik maken van een airconditioned fitnesskamer, het restaurant of de koffiebar. Ook kunt u zelf uw was doen met de munt wasmachines.

In het restaurant is er dagelijks ontbijt beschikbaar tegen een vergoeding want dit is niet inclusief onze maandprijs. De maandprijs is inclusief 1x weekschoonmaak en elektriciteitskosten.

Geïnteresseerd in smile resort maar toch meer lezen? bekijk dan ook de moderne kamers van het smile House Resort Hua Hin soi 88. Het is een resort voor gast die graag van glimlachen houden want dit is een resort waar u zich prettig voelt voor een zeer vriendelijke prijs.

 Double Room 

Geschikt voor: 2 personen.

Faciliteiten: Receptie, 24-uur Security, Zwembad, Fitness, Wifi Internet, Restaurant, Car Park

Activiteiten in omgeving: Zwemmen, Zonnen, Wandelen, Kitesurfen, Strand wandelen, Nachtclubs en Bars, Watersport, Golf, Amusement park, Thaise Markt, Minimart, Winkelcentrum, Fietsen, Tours, Thaise en Westerse restaurants

Lokatie: (zie hieronder de plattegrond): Hua Hin,  in het centrum.

Geotag Icoon Toon op kaart
Hua Hin smile for rent low price (1)

Prijs informatie


smile House Resort Hua Hin soi 88-klassiek
1 maand
12000 THB = €.
Verstuur

Meer over:

 

Bekijk ook: Huahin huis voor vakantie Baan Fanny takiap beach Huis Hua hin woning voor lange tijd in Hua Hin? Baan Thai Village 2 Baan Fanny Hua hin huis huren Mykonos Hua hin apartment B poolview
smile House Resort Hua Hin soi 88-klassiek 5.00/5 1 beoordeling[en]

Geef een reactie