Golden Beach Cha-am condominium

ID:2720

Dit condominium, met aparte slaapkamer, is leuk gemeubileerd en biedt een prachtig uitzicht over Cha-am en de stranden. In het Golden Beach Cha-am kunt u gebruik maken van de facileiteiten zoals het zwembad en het bijvoorbeeld het ontbijtbuffet op de begane grond.

   
Bathroom3.jpg
Bathroom.jpg
golden-beach-hotel-cha.jpg
View.jpg
Ganaral-09.jpg
P7030034.JPG
Living Area Kitchen 2.jpg
Living Area 5.jpg
Living Area 4.jpg
Living Area 3.jpg
Living Area 2.jpg
Bedroom.jpg
Bedroom 2.jpg
Bathroom3.jpg
Bathroom.jpg
golden-beach-hotel-cha.jpg
View.jpg
Ganaral-09.jpg
P7030034.JPG
Living Area Kitchen 2.jpg
Living Area 5.jpg
Living Area 4.jpg
Living Area 3.jpg
Living Area 2.jpg
Bedroom.jpg

Deze condominium in het Golden Beach complex in Cha-am bestaat uit een woonkamer met keuken faciliteit en een aparte slaapkamer met twee persoonsbed. Deze condominium is goed ingericht met veel licht. Er is onder andere een flatscreen televisie, een eettafel met vier stoelen en een sofa. Dit condominium ligt op de veertiende verdieping en is gemakkelijk te bereiken met een van de drie liften in het complex.

Het Golden beach Cha-am is zowel toegankelijk vanaf twee straten, namelijk de weg parallel aan de boulvevard en de boulevard zelf. Voor het Golden Beach complex ligt een voetgangersstraatje. Via dit straatje kunt u naar het strand toe lopen. Het straatje heeft geen verkeer en er zijn kleine winkeltjes en restaurants om rustig rond te kijken en lekker te eten.

De huurprijs is exclusief het electrciteitsverbruik tijdens uw verblijf. De check-in time is na 14:00 uur. De check-out time is voor 12:00 uur. Indien u een condominium in het Golden Beach wilt reserveren voor uw vakantie in Cha-am neem dan contact op met ons via het formulier op deze pagina. Het is ook mogelijk dat u helpen met het reserveren van transport vanaf het vliegveld in Bangkok.

Number of guests

 2 personen

 Appartement 

  • Kabel TV
  • DVD-Player
  • Ventilator
  • Airconditioning

Facilities: Receptie, 24-uur Security, Zwembad, Fitness, Wifi Internet, Restaurant, Car Park, Ontbijt buffet

Things to doZwemmen, Zonnen, Wandelen, Kitesurfen, Strand wandelen, Nachtclubs en Bars, Watersport, Golf, Amusement park, Thaise Markt, Minimart

Cha-am,  aan de boulevard.

Prijs / Rate information

Golden Beach Cha-am condominium

1 week
15000 THB = €.
1 maand / month
46500 THB = €.
3 maanden
120000 THB = €.
* Prijs is excl. 7% BTW
** Prijs is excl. 29 euro adminstratiekosten

Geef een antwoord