VIP condochain Studios

ID:653
Syntax error in album specification. Album does not exist: 4

VIP condochain biedt de mogelijkheid om in een studio vlakbij Cha-am te verblijven. Een plekje om tot rust te komen en toch ook vlakbij Huahin! De ligging van het complex is direct aan het strand op loopafstand van Huahin. Binnen 10 tot 15 minuten rijden bent u in het shopping centrum van Huahin. De omgeving is heerlijk rustig en bij het complex kunt u gebruik maken van o.a. het zwembad, de tennisbaan, het tafeltennis en snookerroom.

De condominiums op de 14de verdieping zijn ingericht als een hotel kamer met 2  bedden, 1 badkamer, 1 koelkast, 1 televisie, 1 kleding kasten en prachtig uitzicht op de zee. De appartementen in dit condochain biedt accomodatie voor 1 of 2 personen. Wilt u meer weten over deze mogelijkheid? Vul dan het formulier in. U ontvangt vervolgens geheel vrijblijvend een email met de informatie.

Inclusief:

  • De mogelijkheid van excursie
  • Nederlands contactpersoon
  • Wifi mogelijkheid

Het complex is meer dan 10 jaar oud en deze gunstige huurprijzen zijn dus voor mensen die niet hoge eisen stellen. Zo is het Engels bij de receptie beperkt en het Wifi is alleen beneden te ontvangen.

Geotag Icoon Toon op kaart

Prijs informatie

VIP condochain Studios
1 maand
N.V.T. THB = €.
3 maanden
37500 THB = €.
security code
Send

Meer over: ,

 

Bekijk ook: VIP Condochain Cha-am – appartement met groot balkon en zeezicht Voordelig! 4 personen in Chelona Hua Hin appartement Geweldig strand Huahin- Las Tortugas Appartement Studio in VIP Condochain – super uitzicht Appartement Huahin VIP condochain

Geef een reactie