Dagtoer: zomerpaleis en Hua Hin

ID:1000

Vanuit Cha-am hebben wij een kleine dagtour samengesteld! Vervoer en entreetickets voor het zomerpaleis zijn inbegrepen. De excursies worden op maat georganiseerd voor gasten en kunnen naar wens nog worden aangepast.

A.) Ratchaniwet Marukhathaiyawan Paleis. Gelegen tussen Hua Hin en Cha-am ook wel: “het Paleis van Hoop en Liefde” genoemd. Dit zomerpaleis heeft koning Rama V laten bouwen in 1923 en is grotendeels gebouwd van hout.
Het complex, gelegen aan zee, is gerenoveerd in orginele stijl met verschillende vertrekken en unieke sfeer. Naast informatie over het paleis zelf en de renovatie ervan zijn er ook regelmatig Thaise traditionele dansen en muziek. Ook zijn er wandelpaden door de aangrenzende mangroves.

B.) Na het bezoek aan dit zomer paleis rijden we naar Huahin Market Village. Dit moderne airconditioned winkelcentrum heeft diverse kleding winkels, sportzaken, een bakkerij, een grote (Tesco) supermarkt, grote verscheidenheid in souvernirwinkels en veel restaurants.

Lunch suggestie: Subway (met verse sandwhiches)

C.) Na de lunch en bezoek aan Huahin Market Village rijden we nog een stukje door om te relaxen op het Takiab strand. Dit is een mooi lang strand aan de voet van de Takiap berg.

Keuze mogelijkheid om te bezoeken: Floating Market van Huahin

Ook prima zelf te organiseren!

Kosten:
1900THB/ per persoon.
Alleen vervoer en entreetickets inbegrepen.
Fruit en frisdrank inclusief

Beschikbaar op: vrijdag, zaterdag en zondag

 

 

 

security code
Verzenden

 

Meer over:

 

Bekijk ook: Kanchanaburi excursie (ID 2)