Categorie: excursies

De excursies die wij beschrijven kunnen in werkelijkheid aangepast zijn. Wij doen ons best om de excursie te organiseren in samen werking met onze lokale specialisten. De dagtours en excursies zijn in het Engels of Nederlands tenzij anders vermeldt. Onderaan excursie beschrijving kunt zich aanmelden om mee te gaan.

floating market Petchaburi Kwanchow

petchaburi floating market

Pas geopend dit jaar, de veel belovende floating market Petchaburi Kwanchow. Leuke dagtrip vanaf Cha-am of Hua Hin. Lees hoe je hier komt en zie onze video.

Dierenopvangcentrum Friends of Wildlife

friends of wildlife thailand

Bezoek dit dierenopvangcentrum en draag bij aan het welzijn van de dieren op onze planeet. Friend of Wildlife Thaland verzorgt gewonde of verminkte dieren om deze daarna terug te plaatsen in de natuur.

Santorini Waterpark Cha-am

santorini waterpark

De laatste 3 jaar zijn er diverse Themaparken open gegaan voor het grote Thaise en Westerse vakantiepubliek. Santorini Waterpark Cha-am hoort hier ook bij!

Waterval en Olifanten rit bij Huahin (ID 3)

Pa-La-U-Waterfall-and-Elephant-Riding-Huahin

De tocht start s’ochtends en na de pick-up rijden we naar het westen. We rijden langs diverse ananas plantages alvorens wij bij u de waterval komen. Vervolgens maken wij ter voet een tocht naar het 4de level waar u in de natuurlijke vijver zult treffen met wilde vissen.

Meer over: ,

Waterval en Aquarium tour (ID 4)

Een dagtrip naar Huai Yang waterval in combinatie met het Waghor Aquarium. Inclusief vriendelijke begeleiding en frisdrank. Met relaxen aan het bekende en mooie Ao Manao strand.

Meer over:

excursie Kengkrachan dam

excursie kengkrachan dam

Aanrader! De excursie Kengkrachan dam en beeldentuin is een leuke dagtour vanuit Cha-am of Huahin. Zeker een aanrader voor mensen die niet lang willen reizen en het regenwoud willen ervaren.

Meer over:

Auto huren in Cha-am of Huahin

Een auto voor het appartement of vakantiehuis in Thailand is een prettig natuurlijk zeer prettig en gemakkelijk. Daarom bieden wij u deze mogelijkheid!

Olifanten tocht

Jouw olifanten mahout (verzorger ) zal je meenemen door semi-jungle naar de top van de berg voor een prachtig uitzicht over Huahin en de zee om vervolgens, via een kleine rivier, terug te keren naar het kamp om even te relaxen met coconut juice en fruit. Daarna terug naar het hotel.

Bezienswaardigheden

Artikel over bezienswaardigheden van Cha-am. Met o.a. stranden, paleizen, natuurgebieden, interessante tempels, leuke winkels en meer.

Golf in Thailand

Lees meer over de mogelijkheden van golf in Cha-am en Huahin. Dit zijn de speciale “green fees” inclusief het vervoer vanaf uw verblijf! Lekker een dagje op de golfbaan in Hua Hin of Cha-am

Floating Market van Hua Hin

Hua-Hin Samphannam markt

Hua Hin heeft voor het eerst dit jaar een floating market. De markt is helemaal nieuw aangelegd in 2011 en ligt zo’n 8km uit het centrum.  Soi Hua Hin 112, aan de  Nhong Hoi-Thab Tai road.  De oficiele naam is:  “Sam Phan Nam Hua Hin Floating Market“. Optreden: Thaise Dance Op zo’n 12 hectare land […]