Categorie: nieuws

ontbijt in Huahin

huahin ontbijt soi 94

Waar ga jij ontbijten in Huahin? Nou… wij zijn begin februari 2019 wezen ontbijten met in totaal 19 overwinteraars en het was gezellig en lekker. Ben je er volgend jaar ook bij?

Meer over: ,

Makro Cha-am open

Makro Cha-am

De Makro Cha-am bouw was eerder dit jaar in juli al begonnen en nu is het zover het kleine visserdorp heeft vanaf 26 November 2018 een Marko Foodland om boodschappen te doen. Je moet natuurlijk wel even lid worden.

Meer over:

12 vermiste voetbaljongens in leven en gered!

De afgelopen week was er geen ontsnapping aan in het Thaise nieuws: 12 voetbaljongens vast in een grot. Heel Thailand vroeg zich af of 12 vermiste voetbaljongens in nog leven waren.

afscheid van Koning Bhumibol (Rama IX)

afscheid van Koning Bhumibol_Adulyadej

Momenteel zijn er nog niet zoveel overwinteraars in Thailand dus misschien weet u het nog niet maar… heel Thailand leeft langzaam naar deze donderdag 26 Oktober toe. De dag waarop afscheid van Koning Bhumibol (Rama IX) zal worden genomen, de nationale rouwdag. De kledingvoorschriften zijn duidelijk: Kleding, hoeden, waaiers en paraplu’s moeten zwart zijn. Dit […]

Koning Bhumibol Adulyadej

Bhumibol Adulyadej gecondoleerd

14 October 2016, was de eerste dag zijn zonder Hem in Thailand. Gecondoleerd met Koning Bhumibol Adulyadej. 89 jaar geworden. Begin december zal de opvolger zijn plaats vervolgen.

Leuke Thaise 2016 Kalender

thaise kalender 2016

Wij wensen u fijne feestdagen en een warm, gelukkig en gezond nieuw jaar! Leuke typisch Thaise 2016 Kalender! Bestel dus snel zo’n prima desk Thaise kalendar 2016.

Happy Songkran 2015 in Bankrut Thailand

Bankrut Village

Het Songkran Festival in Thailand wordt ook wel gezien als het Thaise nieuw jaar. Dus welkom in het jaar 2558! Vanaf 13 April is het tijd om je zonde en zorgen van het voorgaande jaar weg te wassen met water.

Meer over:

Loy Kratong in Cha-am, Thailand

Lampion oplaten

Loy Kratong in Cha-am (Thai: ลอยกระทง) is een festival dat wordt gevierd over heel Thailand een gedeelte van Maleisie, Laos en Burma (in Shan State).

Vliegtickets binnen Thailand boeken

Krabi vliegveld

Steeds vaker is het boeken van Vliegtickets binnen Thailand onderdeel van de vakantie voorbereiding. Thailand is een groot land en indien uw vakantiebestemming wat verder weg ligt zoals dan is handig om te vliegen.

Meer over:

Nieuws voor Songkran festival 2014

Songkran vieren

HAPPY SONGRAN FESTIVAL

watergevechten in Thailand
watergevechten in Thailand

Het is bijna zover want morgen begint het Songkran Festival in Thailand. De Thaise jaartelling staat dit jaar op 2557. Vanaf 13 april vieren wij samen met de Thaise mensen het traditionele nieuwe jaar voor 3 dagen

Beste Italiaans eten Cha-am

Waar gaan we vanavond Italiaans eten Cha-am? In dit kleine vissersdorp zijn er diverse Italiaanse restaurants om te eten. Hieronder volgt onze top drie.

Meer over: