Te Koop in Thailand

Vakantie huizen, villas, Condominiums en resorts in Thailand. Bekijk hier het verschillende vastgoed dat u kunt kopen in Thailand. Alvorens u zult kopen dient u zich goed te laten informeren over de wetgeving van de vastgoedmarkt en financiering in Thailand.

Seven Seas Condo te koop in Jomtien

sleutels van Seven Seas Condo Jomtien

Seven Seas Condo te koop in Jomtien is een kans om te investeren en van je vakanties te genieten. De huidige eigenaar van deze condo biedt het condominium te koop aan.

10 nieuwe Pool Villa’s Hua Hin

Mil pool villa Hua Hin

Fase 2 van met 10 nieuwe Pool Villa’s in Hua Hin wordt opgeleverd en er zijn nog plots te koop. Indien u interesse heeft dan raden wij u aan om met ons dit project goed te bekijken.

details:

Grond te koop voor resort

Grond te koop voor resort

Wij bieden de mogelijkheid van grond te koop voor een resort omdat het gaat om een groot oppervlakte namelijk 8 Rai in totaal.

Splinternieuwe villa’s in Huahin

Splinter nieuwe zwembad Villa’s in Huahin Thailand. Uw eigen villa met zwembad, 3 slaapkamers en tropische tuin in Thailand. Wij zorgen dat uw droomhuis echt werkelijkheid wordt. Goed advies en de beste kwaliteit dus lees snel verder.

details: ,

Alles over het Falcon Hill in Huahin

construction materials falcon hill

Lees alle specificaties van de structuur, dak, muren, verf, deuren, ramen en schuifdeuren, Buitenvloer afwerking, Binnenvloer afwerking, Zwembad, Tuin, Keuken, Badkamers, Wasgedeelte, Elektra, Water en Afwateringssysteem, Airconditioning en de Ommuring.

details:

huis kopen in Thailand Cha-am

huis kopen in Thailand

Een nieuwe huizen project aan de rand van Cha-am is compleet en het er zijn nog 3 vakantiehuizen te koop (anno November 2013). Dit vakantiehuis heeft 2 slaapkamers, Europese keuken, woonkamer en prachtige ruime veranda om van de bekende berg van Cha-am te genieten genaamd: ‘khao nang panturat’.

Cha-am vakantiehuis te koop

Dit vakantie is gelegen in een prettig woonpark met zwembad, receptie en security. Ook zijn er diverse andere europese vakantiehuis eigenaren in dit woonpark. Het huis heeft 2 slaapkamers, een woonkamer, moderne keuken en een tuin.

details: ,

Vakantiehuis in Huahin kopen

Een vakantiehuis in Huahin kopen is extra fijn want dan heeft u uw eigen domein. En voor de periode dat u er niet bent kunt het gemakkelijk verhuren in Huahin. Lees meer over dit huis met 3 slaapkamers en prive zwembad.

details:

Condominium bij het strand

Prachtig uitzicht (hoek apartement) zowel strand en bergen. Grote woonkamer, diner ruimte en keuken, 1 slaapkamer, 1 badkamer. Oppervlakte: 52 sqm. Goed ingericht!

Grond te koop

Diverse locaties: Absolute beach front, bij de rivier of land inwaards. We hebben meer dan 300 plots te koop dus neem even contact op indien u interesse heeft.

Cha-am Beach Club appartement

Het appartement, met 77 m2, heeft een kleine keuken met koelkast. Ideaal voor 1 of 2 personen die regelmatig willen genieten van uitzicht op zee.

BUY a condominium in “Occassion”

De naam van dit prachtige nieuwe condominium complex is Occasion (โอกาส = Okaan in Thai) . Idiaal voor rust en prettig verblijf. Het condominium complex is dit jaar gebouwd (2011) en biedt diverse koop mogelijkheden: (geheel gemeubileerd!) 2 slaapkamer condominiums varierend van 87 – 140M2 3 slaapkamer condominiums 150M2 Villas van 388 -400 M2 Multifunctionele […]

details: