Categorie: Te Koop in Thailand

Vakantie huizen, villas, Condominiums en resorts in Thailand. Bekijk hier het verschillende vastgoed dat u kunt kopen in Thailand. Alvorens u zult kopen dient u zich goed te laten informeren over de wetgeving van de vastgoedmarkt en financiering in Thailand.

Seven Seas Condo te koop in Jomtien

sleutels van Seven Seas Condo Jomtien

Seven Seas Condo te koop in Jomtien is een kans om te investeren en van je vakanties te genieten. De huidige eigenaar van deze condo biedt het condominium te koop aan.

Goedkoop land bij het strand

Goedkoop land bij het strand

Goedkoop land bij het strand van Bankrut is een leuke optie voor investeerders. Zie hier de foto’s van het stukje grond en de omgeving. Twintig duizend Euro voor ongeveer 192 vierkante meter grond bij het strand. Cheap Land for Sale!  

Meer over:

Pool Villa Cha-am te koop voor 8.5mb

pool villa cha-am te koop

Deze nieuwe pool villa in Cha-am wordt opgeleverd en is nu te koop. Een prachtige villa met drie slaapkamers, keuken, woonkamer en 9 meter lang zwembad. De lokatie van de villa is erg prettig want het ligt op loopafstand van de boulevard in noord Cha-am.

Meer over:

10 nieuwe Pool Villa’s Hua Hin

Mil pool villa Hua Hin

Fase 2 van met 10 nieuwe Pool Villa’s in Hua Hin wordt opgeleverd en er zijn nog plots te koop. Indien u interesse heeft dan raden wij u aan om met ons dit project goed te bekijken.

Meer over:

Fantastisch wonen in Hua hin

falcon hill hua hin

Fantastisch wonen in Hua hin op het Falcon Hill luxueuze Villa Park. In ongeveer 1 jaar is 25% van de grond en luxeueze kwaliteits villa’s verkocht. lees meer

Meer over:

Grond te koop voor resort

Grond te koop voor resort

Wij bieden de mogelijkheid van grond te koop voor een resort omdat het gaat om een groot oppervlakte namelijk 8 Rai in totaal.

Splinternieuwe villa’s in Huahin

Splinter nieuwe zwembad Villa’s in Huahin Thailand. Uw eigen villa met zwembad, 3 slaapkamers en tropische tuin in Thailand. Wij zorgen dat uw droomhuis echt werkelijkheid wordt. Goed advies en de beste kwaliteit dus lees snel verder.

Meer over: ,

Alles over het Falcon Hill in Huahin

construction materials falcon hill

Lees alle specificaties van de structuur, dak, muren, verf, deuren, ramen en schuifdeuren, Buitenvloer afwerking, Binnenvloer afwerking, Zwembad, Tuin, Keuken, Badkamers, Wasgedeelte, Elektra, Water en Afwateringssysteem, Airconditioning en de Ommuring.

Meer over:

Huis kopen vlakbij Huahin

Huis kopen vlakbij Huahin

Gelegen in de tropische natuurm 25 kilometer ten zuiden van Huahin. Deze prachtige villa met 600 m² grond staat te koop tegen een goede prijs. 3 Slaapkamers, Woonkamer met Europese keuken en Thaise keuken achter het huis. Er is overal aircondining en de villa is prachtig gemeubileerd.

vakantiehuizen kopen in Thailand

vakantiehuizen kopen in thailand

Vakantiehuizen kopen in Thailand en zo uw eigen business beginnen. Deze huizen zijn vorig jaar opgeleverd en bieden een kans te beginnen in Thailand. Gelegen in het rustige en groene Ban Krut.

Huis en restaurant kopen in Thailand

Restaurant en huis te koop in Cha-am

Prima combinatie van huis met restaurant op een drukke en goede lokatie. De succes formule heeft zich bewezen en de eigenaar biedt nu het hele pand aan.

huis kopen in Thailand Cha-am

huis kopen in Thailand

Een nieuwe huizen project aan de rand van Cha-am is compleet en het er zijn nog 3 vakantiehuizen te koop (anno November 2013). Dit vakantiehuis heeft 2 slaapkamers, Europese keuken, woonkamer en prachtige ruime veranda om van de bekende berg van Cha-am te genieten genaamd: ‘khao nang panturat’.

Cha-am vakantiehuis te koop

Dit vakantie is gelegen in een prettig woonpark met zwembad, receptie en security. Ook zijn er diverse andere europese vakantiehuis eigenaren in dit woonpark. Het huis heeft 2 slaapkamers, een woonkamer, moderne keuken en een tuin.

Meer over: ,

Vakantiehuis in Huahin kopen

Een vakantiehuis in Huahin kopen is extra fijn want dan heeft u uw eigen domein. En voor de periode dat u er niet bent kunt het gemakkelijk verhuren in Huahin. Lees meer over dit huis met 3 slaapkamers en prive zwembad.

Meer over: