Te koop Thailand

Huis of villa kopen is niet gemakkelijk en hangt af van veel keuzes. Is een appartement een goede investering? Wij helpen u met vastgoed aanschaf in Thailand. Wij bieden persoonlijk advies, wij spreken de talen, kennen de cultuur, wetgeving en vastgoedmarkt. Heeft u interesse? Maak dan contact met ons zodat u over dat beetje extra kennis en ondersteuning beschikt dat uw nodig heeft. Wij hebben een hier een groot aantal huizen dat te koop staat om u een indruk te geven. Via het formulier kunt u contact met ons opnemen.

3 appartementen te koop

te koop appartement

De eigenaar van 3 appartementen in Cha-am zet het onroerend goed te koop omdat ze het komende jaar naar Canada kunnen emigreren. Ze overwegen 3 appartement te verkopen in Cha-am. Al deze eenheden kunnen ook in buitenlandse handen zijn.

details: ,

Seven Seas Condo te koop in Jomtien

sleutels van Seven Seas Condo Jomtien

Seven Seas Condo te koop in Jomtien is een kans om te investeren en van je vakanties te genieten. De huidige eigenaar van deze condo biedt het condominium te koop aan.

10 nieuwe Pool Villa’s Hua Hin

Mil pool villa Hua Hin

Fase 2 van met 10 nieuwe Pool Villa’s in Hua Hin wordt opgeleverd en er zijn nog plots te koop. Indien u interesse heeft dan raden wij u aan om met ons dit project goed te bekijken.

details:

Grond te koop voor resort

Grond te koop voor resort

Wij bieden de mogelijkheid van grond te koop voor een resort omdat het gaat om een groot oppervlakte namelijk 8 Rai in totaal.

Splinternieuwe villa’s in Huahin

Splinter nieuwe zwembad Villa’s in Huahin Thailand. Uw eigen villa met zwembad, 3 slaapkamers en tropische tuin in Thailand. Wij zorgen dat uw droomhuis echt werkelijkheid wordt. Goed advies en de beste kwaliteit dus lees snel verder.

details: ,

Alles over het Falcon Hill in Huahin

construction materials falcon hill

Lees alle specificaties van de structuur, dak, muren, verf, deuren, ramen en schuifdeuren, Buitenvloer afwerking, Binnenvloer afwerking, Zwembad, Tuin, Keuken, Badkamers, Wasgedeelte, Elektra, Water en Afwateringssysteem, Airconditioning en de Ommuring.

details: