lang verblijf in Huahin centrum

lang verblijf in Huahin centrum

Indien u van plan bent om in de wintermaanden van dit jaar of volgend jaar in Hua hin te verblijven, dan is lang verblijf in Huahin centrum een mogelijkheid om eens te bekijken.

In Hua hin kunt u kiezen uit vele appartementen maar het is belangrijk dat u een appartment kiest dat bij u past. Dus dient u zich af te vragen wat belangrijk is. Wilt u in het centrum zitten en alles lopen? Bekijk dan of deze appartementen complexen bij u passen.

tira tira complex

tira tira complex

Tira Tira appartementen met studios, appartementen en 2 slaapkamer appartementen.

Heerlijk centraal! Letterlijk vertaald betekend Tira Tira “vlakbij zee” dus in 15 minuten bent u overal. Voor de zee en het strand kunt via het centrum lopen naar het Hilton Hotel. Ongeveer 15 minuten.

Vlakbij het Tira tira complex ligt het Baan Klang Hua Hin. Een complex bestaande uit een Hotel, studio’s en 2 slaapkamer appartementen. Het Baan Klang heeft een betere mix van Thais tussen Westerse touristen terwijl het Tira Tira veel meer Westerse touristen heeft.

 

baan klang Hua Hin centrum

2e zwembad

Het Baan Klang Hua Hin betekend “Huis bij Hua Hin” en in de categorie appartementen kunt u studio’s en 2 slaapkamer appartementen huren. De studio’s, geschikt voor maximaal 2 personen, hebben uitzicht op de bergrug van Hua Hin terwijl de 2 slaapkamer appartementen uitzicht bieden op zee. In het complex kunt u onder andere gebruik maken van de 3 liften, het restaurant, keycard beveiliging, fitness en twee zwembaden.

De appartementen hier, lang verblijf in Huahin centrum, zijn goedkoper dan het Tira Tira of Baan Sanploen.