Locatie: 3 slaapkamers

Accommodatie met drie slaapkamers zijn geschikt voor maximaal 6 personen. Vul het formulier in en ontvang vrijblijvend meer informatie over huizen en appartementen met 3 slaapkamers.

Ontdek deze Chiangmai Vakantie Villa!

Chiangmai Vakantie Villa

Ontdek de stad en relax in de Chiangmai Vakantie Villa. Het hele landgoed, met de drie villa’s, is een ideale optie met Nederlandse gastheer.

Meer over: , , ,

Villa in Cha-am huren Baan Tawan 2

villa in Cha-am huren

“Baan Tawan Project” is een relatief nieuw project in Cha-am. De pool villa’s zijn gebouwd in een mediterrane stijl en zijn smaakvol ingericht. Dit zijn misschien wel de beste villa’s die u in Cha-am kunt huren. maximaal 6 personen.

Meer over: , , , ,

Baan Tawan pool Villa in Cha-am huren

ban Tawan Cha-am

Als u een prachtige pool Villa in Cha-am huren wilt huren met privé zwembad zoek dan niet verder want dit is de beste optie! Met nieuwe pool biljard en vriendelijk gastvrouw.

Meer over: , ,

Huur Huis Thailand Cha-am

Huur Huis Thailand

Dit huur huis Thailand Cha-am met 3 slaapkamers is gelegen op loopafstand van de boulevard. De prettige centrale is vlakbij het Thaise strandleven in Cha-am.

Meer over: ,

Vakantiehuis met 3 slaapkamers Cha-am Beach

Vakanatiehuis Cha-am

Dit vakantiehuis heeft 3 slaapkamers en is gelegen op een heerlijke locatie. Het terras buiten is een heerlijke plek om te zitten. Cha-am Beach is gewoon prima.

Meer over: ,

Thai Paradise South Cha-am familie accommodatie

3 slaapkamer vakantiehuis

Indien u interesse heeft in een Villa in Thai Paradise South Cha-am familie accommodatie dan is dit een perfecte optie voor zowel de zomer- als wintermaanden.

Meer over: , , ,