3 slaapkamers

Accommodatie met drie slaapkamers zijn geschikt voor maximaal 6 personen. Vul het formulier in en ontvang vrijblijvend meer informatie over huizen en appartementen met 3 slaapkamers.Villa in Cha-am huren Baan Tawan 2

villa in Cha-am huren

“Baan Tawan Project” is een relatief nieuw project in Cha-am. De pool villa’s zijn gebouwd in een mediterrane stijl en zijn smaakvol ingericht. Dit zijn misschien wel de beste villa’s die u in Cha-am kunt huren. maximaal 6 personen.

  Geotag Icoon Toon op kaart


Chiangmai Vakantie Villa huren

Chiangmai Vakantie Villa

Wilt u in Chiangmai Vakantie Villa huren? Het hele landgoed, met de drie villa’s, is dan een ideale optie. Zie hier sfeervol ingerichte Chiangmai Vakantie Villa 3.

  Geotag Icoon Toon op kaart


Baan Tawan pool Villa in Cha-am huren

ban Tawan Cha-am

Als u een prachtige pool Villa in Cha-am huren wilt huren met privé zwembad zoek dan niet verder want dit is de beste optie! Met nieuwe pool biljard en vriendelijk gastvrouw.

Goede recenties! van onze overwinteraars.   Geotag Icoon Toon op kaart


Huur Huis Thailand Cha-am

Huur Huis Thailand

Dit huur huis Thailand Cha-am met 3 slaapkamers is gelegen op loopafstand van de boulevard. De prettige centrale is vlakbij het Thaise strandleven in Cha-am.

Jan - Feb 2017 Gereserveerd!   Geotag Icoon Toon op kaart


Vakantiehuis met 3 slaapkamers Cha-am Beach

Vakanatiehuis Cha-am

Dit vakantiehuis heeft 3 slaapkamers en is gelegen op een heerlijke locatie. Het terras buiten is een heerlijke plek om te zitten. Cha-am Beach is gewoon prima.

  Geotag Icoon Toon op kaart


Thai Paradise South Cha-am familie accommodatie

3 slaapkamer vakantiehuis

Indien u interesse heeft in een Villa in Thai Paradise South Cha-am familie accommodatie dan is dit een perfecte optie voor zowel de zomer- als wintermaanden.

  Geotag Icoon Toon op kaart