Tag Archives: appartement Tira tira Huahin centrum

tira tira complex
Het complex genaamd appartement Tira tira Huahin centrum biedt met gemakkelijk toegang (te voet) tot het gezellige winkel- en kroeg- gebied van Huahin. Met o.a. de avondmarkt (walking street), restaurants en barretjes, Starbucks coffee, het mooie Huahin station, de golfbaan en de vishaven.

Letterlijk vertaald betekend Tira Tira “vlakbij zee” dus in 15 minuten bent u overal. Voor de zee en het strand kunt via het centrum lopen naar het Hilton Hotel. De appartementen in Tira tira Huahin centrum zijn alle goed gemeubileerd, er is schoonmaak en Laundy op aanvraag. Beneden is ook een water filter systeem waar u altijd drinkwater kunt tappen. Internet Wifi in het hele complex aanwezig voor ongeveer 15 euro/maand. Heerlijk verkoeld zwemmen kan ook. Er zijn  ligstoelen voor in de zon. In het midden van het gebouw zit een fitness en er altijd vriendelijke receptie. Prijzen zijn exclusief elektriciteitsverbruik.

groot tira tira

Ruim tira tira huahin appartement huren in het centrum! Dit appartement, met uitzicht op het zwembad, is netjes gemeubileerd en heeft 61sqm2 oppervlakte.

details: , , , ,

Goede studio

Studio’s en appartementen gelegen in het centrum van Huahin. U heeft zeer gemakkelijk (te voet) toegang tot het winkelgebied, de restaurants, De Thaise avondmarkt, het uitgaansgebied, golf en natuurlijk het strand.

details: ,

Studio in Tira tiraa boeken

Overal dichtbij! Vanaf deze Studio in centrum Huahin heeft u gemakkelijk toegang tot het winkelgebied, restaurants, scholen, strand, en diverse golfbanen.

details: , , , ,