Tag Archives: baan fanny hua hin Thailand

Een Europees populair concept dat werkt namelijk vakantiehuizen in Hua Hin. Baan Lisa, Baan Fanny, Baan Jennie en Baan Victoria zijn luxe vakantiehuizen voor overwinteraars in Hua Hin. Dus voor verblijf vanaf 1 maand of langer. Goede kwaliteit met westers management voor een betaalbare prijs zijn belangrijke ingredienten voor een fijne vakantie. De prijzen zijn voor de wintermaanden vanaf 15 Januari. Tijdens kerst en Nieuwjaar wordt een hoger tarief gerekend.

Huis voor vakantie Baan Fanny

Bent u opzoek naar een goede vakantiehuis met een kwaliteit die past bij westerse standaards? Bekijk dit Huahin huis voor vakantie Baan Fanny. Of kies uit de andere mogelijkheden in Baan Fanny, Baan Jennie of Baan Lisa.

details:

Baan Fanny Hua hin huis huren

Dit Baan Fanny Hua hin huis huren, is ideaal voor overwinteraars. U heeft hier, nr 20, een prettig verblijf met uitzicht op het zwembad op een prima lokatie in Hua Hin.

details: , ,

Baan Fanny Huahin vakantiehuis

Baan Fanny Huahin vakantiehuis bestaat uit twee verdiepingen met boven twee slaapkamers en 1 badkamer met toilet. Ook is er een heerlijk zwembad!

details: ,

vakantiewoning huren in Baan Fanny Huahin

Indien u van plan bent vakantiewoning huren in Baan Fanny Huahin dan is het zeker de moeite om Baan Fanny te bekijken. centraal met zwembad.

details: ,