Lokatie: Golden Sea Village

Dit woonpark is genaamd Golden Sea Village in Bankrut aan zee. Een kleine woonwijk met een prettige atmosfeer. De moobaan (= woonwijk ) is verbonden door kleine straatjes en de ingang is direct aan het strand. Dus 1 minuut van de blauwe oceaan. Aan de achterkant stroomt de rivier langs de mangrove en er is daar een klein parkje.

het Strand voor Golden Sea Village

WIFI internet is inclusief! maar het Elektriciteit en Water verbruik zijn niet inclusief de huurprijs. Indien u een vakantiehuis wilt huren kies dan snel op deze pagina. Geef u vakantie periode op en indien beschikbaar kunt u gelijk boeken. Welkom in het nog niet zo toeristische Thailand, welkom in บางกรูด Bankrut, Prachuapkhirikhan!

vakantiehuis Bankrut huren in Golden Sea Village

vakantiehuis Bankrut (5)

Indien u een vakantiehuis bankrut wilt huren is dit een prettige optie. Een vakantiehuis op ongeveer 500 meter lopen van het strand.

Meer over: ,

Bankrut vakantiewoning

Bankrut vakantiewoning

De Bankrut vakantiewoning biedt uitkomst voor mensen die opzoek zijn naar rust, mooie stranden en een stukje Thaise cultuur. Past dit bij u lees dan verder?

Meer over: ,

Heerlijk vakantiehuis in Thailand Bankrut

vakantiehuis Thailand Bankrut

Wie is er niet op zoek naar een heerlijk en goedkoop vakantiehuis in Thailand voor de winter? Iedereen, want anders bent u op de verkeerde website. Welkom in het Golden Sea Village in Bankrut.

Meer over: , ,

Vakantiehuis Bankrut strand

Een moderne vakantiehuis Bankrut strand is geschikt voor een fijne vakantie in Bankrut Thailand. Een moderne vakantiehuis Bankrut strand is geschikt vvoor een fijne vakantie in Bankrut Thailand.

Meer over: , ,

vakantiehuisje vlakbij strand

Dit vakantiehuisje vlakbij strand ligt in een woonpark genaamd Golden Sea Village. Een kleine moobaan met een prima atmosfeer.

Meer over: , ,

Bankrut Thailand vakantiehuis

Bankrut Thailand vakantiehuis

Dit Bankrut Thailand vakantiehuis ligt in een kleine rustige moobaan met de ingang vanaf het strand. Woning met veranda en een eigen parkeerplaats.

Meer over: ,

vakantiewoning bij zee in Bankrut

huis vlakbij zee huren

Het vakantiewoning bij zee in Bankrut ligt in een woonpark op 2 minuten van het prachtige strand. Prima vakantiehuis en absoluut goedkoop!

Meer over: , ,

Villa met twee slaapkamers huren

villa huren in Thailand

Een moderne Villa met twee slaapkamers huren voor uw vakantie in Bankrut. Wees er snel bij want de villa is prachtig en de prijs is goed.

Meer over: , ,

Vakantiehuis 2 slaapkamers in Bankrut

Dit vakantiehuis is gelegen in het golden sea village woonpark. Een woonpark met meer dan 25 verschillende woningen en met een zwembad en condo in de aanbouw.

Meer over: , ,

Bankrut Thailand huis huren

vakantiehuis huren thailand bankrut

Dit is een modern vakantie huis op ongeveer 500 meter lopen naar het strand van Bankrut.

Meer over: , ,