Lokatie: Golden Sea Village

Dit woonpark is genaamd Golden Sea Village in Bankrut aan zee. Een kleine woonwijk met een prettige atmosfeer. De moobaan (= woonwijk ) is verbonden door kleine straatjes en de ingang is direct aan het strand. Dus 1 minuut van de blauwe oceaan. Aan de achterkant stroomt de rivier langs de mangrove en er is daar een klein parkje.

het Strand voor Golden Sea Village

WIFI internet is inclusief! maar het Elektriciteit en Water verbruik zijn niet inclusief de huurprijs. Indien u een vakantiehuis wilt huren kies dan snel op deze pagina. Geef u vakantie periode op en indien beschikbaar kunt u gelijk boeken. Welkom in het nog niet zo toeristische Thailand, welkom in บางกรูด Bankrut, Prachuapkhirikhan!

betaalbaar vakantiehuis aan strand

betaalbaar vakantiehuis

Een betaalbaar vakantiehuis aan strand dat maakt veel overwinteraars gelukkig. Dit vakantiehuis ligt in een kleine rustige straat op 100 meter van het strand. Ideaal voor een gezin of een stelletje

details: ,

Holiday home Bankrut

holiday home bankrut

Wie is er niet op zoek naar een heerlijk en goedkoop holiday home voor vakantie? Welkom in het Golden Sea Village in Bankrut. lees meer

details: ,

holiday home in Thailand Bankrut

Who is not looking for a wonderful and cheap holiday home in Thailand for the winter at the beach? Our holiday home in Thailand Bankrut is available for you!

details: , ,

Simpel en voordelige vakantiewoning aan het strand

vakantiehuis Phrachuap Krikhan Bankrut

Indien u simpel en voordelige vakantiewoning aan het strand van Thailand wilt huren dan is dit een ideale optie. Het vakantiehuis is op 500 meter van het strand

details: ,

Bankrut vakantiewoning

Bankrut vakantiewoning

De Bankrut vakantiewoning biedt uitkomst voor mensen die opzoek zijn naar rust, mooie stranden en een stukje Thaise cultuur. Past dit bij u lees dan verder?

details: ,

Heerlijk vakantiehuis in Thailand Bankrut

vakantiehuis Thailand Bankrut

Wie is er niet op zoek naar een heerlijk en goedkoop vakantiehuis in Thailand voor de winter? Iedereen, want anders bent u op de verkeerde website. Welkom in het Golden Sea Village in Bankrut.

details: ,

Vakantiehuis met 2 slaapkamers Bankrut

Vakantiehuis 2 slaapkamers Bankrut Thailand

Vakantiehuis 2 slaapkamers Bankrut Thailand. Een prima woning voor een prettige overwinteringsvakantie. Op loopafstand van prachtig lang strand.

details: ,

Vakantiehuis Bankrut strand

Een moderne vakantiehuis Bankrut strand is geschikt voor een fijne vakantie in Bankrut Thailand. Een moderne vakantiehuis Bankrut strand is geschikt vvoor een fijne vakantie in Bankrut Thailand.

details: ,