Golden Sea Village

Dit woonpark is genaamd Golden Sea Village in Bankrut aan zee. Een kleine woonwijk met een prettige atmosfeer. De moobaan (= woonwijk ) is verbonden door kleine straatjes en de ingang is direct aan het strand. Dus 1 minuut van de blauwe oceaan. Aan de achterkant stroomt de rivier langs de mangrove en er is daar een klein parkje.

het Strand voor Golden Sea Village

WIFI internet is inclusief! maar het Elektriciteit en Water verbruik zijn niet inclusief de huurprijs. Indien u een vakantiehuis wilt huren kies dan snel op deze pagina. Geef u vakantie periode op en indien beschikbaar kunt u gelijk boeken. Welkom in het nog niet zo toeristische Thailand, welkom in บางกรูด Bankrut, Prachuapkhirikhan!Simpel en voordelige vakantiewoning aan het strand

vakantiehuis Phrachuap Krikhan Bankrut

Indien u simpel en voordelige vakantiewoning aan het strand van Thailand wilt huren dan is dit een ideale optie. Het vakantiehuis is op 500 meter van het strand

  Geotag Icoon Toon op kaart


vakantiehuis Bankrut huren in Golden Sea Village

vakantiehuis Bankrut (5)

Indien u een vakantiehuis bankrut wilt huren is dit een prettige optie. Een vakantiehuis op ongeveer 500 meter lopen van het strand.

  Geotag Icoon Toon op kaart


Bankrut vakantiewoning

Bankrut vakantiewoning

De Bankrut vakantiewoning biedt uitkomst voor mensen die opzoek zijn naar rust, mooie stranden en een stukje Thaise cultuur. Past dit bij u lees dan verder?

  Geotag Icoon Toon op kaart


Heerlijk vakantiehuis in Thailand Bankrut

vakantiehuis Thailand Bankrut

Wie is er niet op zoek naar een heerlijk en goedkoop vakantiehuis in Thailand voor de winter? Iedereen, want anders bent u op de verkeerde website. Welkom in het Golden Sea Village in Bankrut.

minimaal 3 maanden   Geotag Icoon Toon op kaart


Vakantiehuis 2 slaapkamers Bankrut Thailand

Vakantiehuis 2 slaapkamers Bankrut Thailand

Vakantiehuis 2 slaapkamers Bankrut Thailand. Een prima woning voor een prettige overwinteringsvakantie. Op loopafstand van prachtig lang strand.

  Geotag Icoon Toon op kaart


Vakantiehuis Bankrut strand

Een moderne vakantiehuis Bankrut strand is geschikt voor een fijne vakantie in Bankrut Thailand. Een moderne vakantiehuis Bankrut strand is geschikt vvoor een fijne vakantie in Bankrut Thailand.

  Geotag Icoon Toon op kaart


vakantiehuisje vlakbij strand

Dit vakantiehuisje vlakbij strand ligt in een woonpark genaamd Golden Sea Village. Een kleine moobaan met een prima atmosfeer.

  Geotag Icoon Toon op kaart


Bankrut Thailand vakantiehuis

Bankrut Thailand vakantiehuis

Dit Bankrut Thailand vakantiehuis ligt in een kleine rustige moobaan met de ingang vanaf het strand. Woning met veranda en een eigen parkeerplaats.

  Geotag Icoon Toon op kaart


vakantiewoning bij zee in Bankrut

huis vlakbij zee huren

Het vakantiewoning bij zee in Bankrut ligt in een woonpark op 2 minuten van het prachtige strand. Prima vakantiehuis en absoluut goedkoop!

  Geotag Icoon Toon op kaart


Villa met twee slaapkamers huren

villa huren in Thailand

Een moderne Villa met twee slaapkamers huren voor uw vakantie in Bankrut. Wees er snel bij want de villa is prachtig en de prijs is goed.

  Geotag Icoon Toon op kaart


Vakantiehuis 2 slaapkamers in Bankrut

Dit vakantiehuis is gelegen in het golden sea village woonpark. Een woonpark met meer dan 25 verschillende woningen en met een zwembad en condo in de aanbouw.

 


Bankrut Thailand huis huren

vakantiehuis huren thailand bankrut

Dit is een modern vakantie huis op ongeveer 500 meter lopen naar het strand van Bankrut.

  Geotag Icoon Toon op kaart