Koh Samui Thailand vakantiewoning

koh-samui-in-ThailandDit populaire Eiland ligt in de Thaise Golf ongeveer 550 km van de hoofdstad Bangkok. Koh Samui eiland is het grootste van de drie eilanden. koh Tao en Koh Payang zijn de andere twee eilanden. Met de ferry vanaf het vaste land, Surat Thani, bent u binnen een uur op Koh Samui. Dit grote en mooie eiland is meteen ook het meest ontwikkeld van de drie. Dus op het eiland vind u ook grote shoppingmalls zoals Tesco Lotus en Marko. Toeristische attracties zijn er ook; vlinder tuinen, krokodillen shows, opblaaskastelen voor kinderen etc. De overheid heeft ook prachtige view points laten aanleggen.

Meer weten over Koh Samui Thailand vakantiewoning? lees meer…Vakantiehuis in Samui te huur

Vakantiehuis in Samui te huur

Knus vakantiehuis in Samui te huur! Geschikt voor 2 personen en is gelegen op een prachtige plek tegen de bergrug in Grand Rock garden. Uitzicht en Privacy zijn dus twee pluspunten van deze unieke vakantie bungalow.

  Geotag Icoon Toon op kaart


Green Villa Resort voor Koh Samui vakantie

Green Villa Resort voor Koh Samui vakantie

Green Villa Resort voor Koh Samui vakantie is schoon en modern gelegen ongeveer 100 meter van het strand en niet ver van Marko Foodland en 7 eleven.

  Geotag Icoon Toon op kaart


Samui Garden Home vakantie bungalows

De Samui Garden Home vakantie bungalows park liggen aan de zuidkant van het Lamai Strand op Koh Samui. Een heerlijke lokatie met privé strand.

  Geotag Icoon Toon op kaart


Koh Samui Mountain View Vakantiehuis Lamai Beach

Uitzicht op Lamui beach op Koh Samui, vanuit uw Samui Mountain View Vakantiehuis Lamai Beach. Dat is toch de vakantie echt vakantie?

  Geotag Icoon Toon op kaart


ko samui vakantiehuis green villa

Dit ko samui vakantiehuis green villa ligt aan het mooie Lamai strand in oost koh Samui. Het Lamai gedeelte is goed ontwikkeld en heeft een mooi strand.

  Geotag Icoon Toon op kaart


Samui-2 slaapkamer vakantiewoning

Deze Samui-2 slaapkamer vakantiewoning in het Baan Bai Fern resort heeft 2 slaapkamers, 1 woonkamer, badkamer, veranda en kleine keuken.

  Geotag Icoon Toon op kaart


Koh Samui Vakantiewoning-Baan Bai Fern studio

Deze Koh Samui Vakantiewoning in het Baan Bai Fern resort heeft zowel 1 slaapkamer bungalows als 2 slaapkamers bungalows met woonkamer en keuken.

  Geotag Icoon Toon op kaart


Amity vakantie studio Koh Samui

Deze amity vakantie studio Koh Samui ligt aan Lamai Beach aan de oost kant van het eiland. De studio’s bieden direkt toegang tot het strand bij Hin Ta en Hin Yai. Via het strand kunt u gemakkelijk naar het centrum van Lamai lopen. De vakantie studios is goed ingericht en geschikt voor maximaal twee personen. […]

  Geotag Icoon Toon op kaart