Tag Archives: La-Or Resort

Het La-Or Resort Hua Hin is een populair en relatief nieuw resort in Hua Hin. Het resort is gelegen tussen soi 88 en soi 94 en heeft op loopafstand veel te bieden. Als u goed te been bent kunt u overal naar toe lopen: het strand, Market Village, Blu Port, de avondmarkten en meer. Ook een Tuk-Tuk nemen is geen probleem. In het La-Or Resort bieden wij drie type bungalows:

  • 1 slaapkamer bungalows voor 2 personen
  • 2 slaapkamer bungalows voor 4 bungalows
  • Huis met twee slaapkamers, woonkamer en keuken voor 4 personen

Gratis WiFi is beschikbaar in het hele pand en gratis parkeergelegenheid is beschikbaar op het terrein. Elke kamer in dit resort is voorzien van airconditioning en uitgerust met een televisie en linnengoed. Sommige kamers hebben uitzicht op het zwembad of de tuin. De kamers hebben een eigen badkamer. Bekijk hieronder de details van de La-Or Resort Hua Hin accommodatie.

La-or resort Hua hin kortverblijf

Onze gasten hebben prima ervaringen in La-or resort Hua hin kortverblijf. Voor 1 nacht of een paar nachten verblijft in Hua Hin. La-Or biedt deze studios voor een heerlijke vakantie vlakbij het khun Por food market

details: ,

La-Or resort Villa

Welkom in La-Or resort Hua Hin villa 4 personen voor vakantie in tropische temperaturen. Gezinsvilla!

details: , ,

Langverblijf La-Or Resort Hua Hin

Langverblijf La-Or Resort Hua Hin in studio’s en vakantiehuizen is mogelijk en voordeliger in prijs. Schoonmaak en Wifi zijn inclusief. Voor 2020 is reserveren echt nodig!

details:

La Or resort verblijf

Rust, zon en Hua hin. Goed ingerichte accommodatie met op elke kamer een koelkast en Flatscreen televisie en vers linnengoed. Dit resort in Huahin biedt studios voor 2 personen maar ook grotere woningen voor 4 personen. Welkom bij La-Or Huahin.

details: ,