Locatie: Mykonos Hua Hin appartement

Appartementen in Mediterrane- en kleurrijke omgeving. Tegenover Market Village (111 km) en vlakbij de ‘Grand night market’ van Hua hin. Het Mykonos Huahin is een project in twee de lijn van het strand. Dit betekent dat u wel direct naar het strand kunt maar dat er geen stoelen van het complex op het strand mogen. Er is een fitness center en een zwembad met ligstoelen.

Er zijn drie gebouwen A B en C en appartementen varieren in oppervlakte. De gemiddelde oppervlakte van een 1 slaapkamer appartement is 60m2. De gebouwen zijn ruim opgezet met slechts 6 tot 8 units op 1 verdieping. De huurprijzen lopen uiteen van 25000 – 60000Baht/maand afhankelijk van het type unit dat u wilt huren. Op onze website zijn niet alle units te bezichtigen dus na aanvraag kunnen wij contact met u opnemen en een andere units laten zien. Alle condominiums zijn standaard met Europese keuken.

Mykonos Hua hin zwembad uitzicht

n dit Mykonos Hua hin appartement een klein balkon om buiten te zitten met buiten meubilair met zwembad uitzicht

in het Mykonos Hua hin appartement heeft u een balkon om buiten te genieten met zwembad uitzicht. Een briesje en dichtbij Huahin beach.

details: ,

Mykonos Hua hin vakantie appartement

Mykonos Hua hin apartment C

Dit Mykonos Hua hin vakantie appartementje is modern en compleet ingericht. Gelegen op de begane grond in gebouw C dus heerlijk rustig!

details: , , ,

Mykonos Hua hin apartment B poolview

Mykonos Hua hin apartment B poolview

Dit Mykonos Hua hin apartment B is modern en compleet ingericht met uitzicht op het zwembad. Gelegen op de begane grond in gebouw B. Centraal in HUAHIN

details: , , ,

Centraal Huahin – aan het strand! appartement Mykonos

appartement Mykonos

Als u een appartement Mykonos wilt huren voor de winter dan is dit een goede keus voor 2019. Dit appartement ligt op de 2e verdieping van gebouw B

details: , , ,

Mykonos Hua Hin condominium te huur

Mykonos Hua Hin condominium

Wij hebben een heel goed appartement beschikbaar voor overwintering vakantie. Mykonos Hua Hin condominium ligt op de zesde verdieping in gebouw A.

details: , , ,

Appartement Huahin Mykonos Gebouw C

appartement huahin mykonos

Dit Appartement Huahin Mykonos is compleet en modern ingericht voor vakantie. Gelegen op de tweede verdieping in gebouw C, het achterste gebouw in het Mykonos.

details: , , ,

appartement Hua Hin te huur Mykonos C

appartement Hua Hin te huur Mykonos C

Dit appartement Hua Hin te huur is compleet en modern ingericht met uitzicht op het zwembad. Gelegen op de begane grond in gebouw C, het achterste gebouw binnen het Mykonos.

details: , , ,

Mykonos Condo voor Hua hin vakantie

Dit Mykonos condo voor Hua hin vakantie heeft prettige kleuren en is goed ingericht. Op de begane grond van Building B. Toegang tot Hua hin centre.

details: , , ,