Lokatie: Mykonos Hua Hin appartement

Appartementen in Mediterrane- en kleurrijke omgeving. Tegenover Market Village (111 km) en vlakbij de ‘Grand night market’ van Hua hin. Het Mykonos Huahin is een project in twee de lijn van het strand. Dit betekent dat u wel direct naar het strand kunt maar dat er geen stoelen van het complex op het strand mogen. Er is een fitness center en een zwembad met ligstoelen.

Er zijn drie gebouwen A B en C en appartementen varieren in oppervlakte. De gemiddelde oppervlakte van een 1 slaapkamer appartement is 60m2. De gebouwen zijn ruim opgezet met slechts 6 tot 8 units op 1 verdieping. De huurprijzen lopen uiteen van 25000 – 60000Baht/maand afhankelijk van het type unit dat u wilt huren. Op onze website zijn niet alle units te bezichtigen dus na aanvraag kunnen wij contact met u opnemen en een andere units laten zien. Alle condominiums zijn standaard met Europese keuken.

Prachtig Mykonos Appartement

Dit prachtig Mykonos appartement is compleet en modern ingericht met uitzicht op het zwembad, zowel slaapkamer als terras!

Meer over: ,

Mykonos Hua hin apartment B poolview

Mykonos Hua hin apartment B poolview

Dit Mykonos Hua hin apartment B is modern en compleet ingericht met uitzicht op het zwembad. Gelegen op de begane grond in gebouw B. Centraal in HUAHIN

Meer over: ,

Mykonos Hua Hin condominium te huur

Mykonos Hua Hin condominium

Wij hebben een heel goed appartement beschikbaar voor overwintering vakantie. Mykonos Hua Hin condominium ligt op de zesde verdieping in gebouw A.

Meer over: , ,

Appartement Huahin Mykonos Gebouw C

appartement huahin mykonos

Dit Appartement Huahin Mykonos is compleet en modern ingericht voor vakantie. Gelegen op de tweede verdieping in gebouw C, het achterste gebouw in het Mykonos.

Meer over: ,

appartement Hua Hin te huur Mykonos C

appartement Hua Hin te huur Mykonos C

Dit appartement Hua Hin te huur is compleet en modern ingericht met uitzicht op het zwembad. Gelegen op de begane grond in gebouw C, het achterste gebouw binnen het Mykonos.

Meer over: ,

Mykonos Hua hin vakantie appartementje

Mykonos Hua hin apartment C

Dit Mykonos Hua hin vakantie appartementje is modern en compleet ingericht. Gelegen op de begane grond in gebouw C dus heerlijk rustig!

Meer over: ,

Mykonos Condo voor Hua hin vakantie

Dit Mykonos condo voor Hua hin vakantie heeft prettige kleuren en is goed ingericht. Op de begane grond van Building B. Toegang tot Hua hin centre.

Meer over: ,

Mykonos Apartment Hua hin 8ste verdieping

Dit Mykonos Apartment Hua hin op de 8ste verdieping biedt een prettig verblijf in het centrum bij het strand van Huahin.

Meer over: ,

appartement huren in Hua Hin: Mykonos

Als u een appartement huren in Hua Hin dan is het Mykonos een goede keuzen. Het appartementen complex heeft frisse Mediterrane kleuren en een ideale ligging in het centrum.

Meer over: ,

Mykonos appartement begane grond

Dit Mykonos appartement begane grond ligt in een Mediterrane- en kleurrijke omgeving. Tegenover Market Village en vlakbij de ‘night market’ van Huahin

Meer over: ,

Mykonos appartement Hua Hin huren

Dit Mykonos appartement Hua Hin huren is zeer geschikt indien u met z’n tweeën wilt genieten van de tropische tempratuur

Meer over: ,

Mykonos Hua Hin 2 slaapkamer appartement

Luxe Boetiek Flat Appartementen in Mediterrane- en kleurrijke omgeving. Tegenover Market Village (1 km) en dus vlakbij de ‘night market’! Beklijk snel dit 2 slaapkamer appartement.

Meer over: , ,

Mykonos Hua Hin

In het hartje van Hua Hin appartementen met 1 slaapkamer, woonkamer en open keuken. In een Mediterrane- en kleurrijke omgeving aan het witte strand van Huahin. Genieten in Huahin!

Meer over: ,

Mykonos 2 slaapkamer appartement huren

Mykonos is een Mediterraan en dus kleurrijk appartementen complex tegenover Market Village en toch aan het witte strand van Huahin. Gemakkelijk boodschappen doen in de airconditioning en dan snel naar het strand toe!

Meer over: , ,