Locatie: Mykonos Hua Hin appartement

Appartementen in Mediterrane- en kleurrijke omgeving. Tegenover Market Village (111 km) en vlakbij de ‘Grand night market’ van Hua hin. Het Mykonos Huahin is een project in twee de lijn van het strand. Dit betekent dat u wel direct naar het strand kunt maar dat er geen stoelen van het complex op het strand mogen. Er is een fitness center en een zwembad met ligstoelen.

Er zijn drie gebouwen A B en C en appartementen varieren in oppervlakte. De gemiddelde oppervlakte van een 1 slaapkamer appartement is 60m2. De gebouwen zijn ruim opgezet met slechts 6 tot 8 units op 1 verdieping. De huurprijzen lopen uiteen van 25000 – 60000Baht/maand afhankelijk van het type unit dat u wilt huren. Op onze website zijn niet alle units te bezichtigen dus na aanvraag kunnen wij contact met u opnemen en een andere units laten zien. Alle condominiums zijn standaard met Europese keuken.

Condo in Huahin Mykonos Gebouw C

Condo in Huahin Mykonos

Met een condo in Huahin Mykonos weet u zeker dat u een prima overwinteringslocatie heeft voor een fijne locatie. Genieten van Huahin in Prachuapkhirikan

details: ,

Prettig appartement Huahin met zicht op zwembad

Apt Huahin Mykonos

Dit appartement ligt op de derde verdieping en is een geweldige plek lokatie met uitzicht en een briesje

details: ,

Prettig Poolview Mykonos appartement te huur

Poolview Mykonos appartement te huur

U verblijft hier in een prettig Poolview Mykonos appartement in het hartje van Hua hin. Modern en compleet ingericht met uitzicht op het zwembad. Gelegen op de begane grond in gebouw B.

details: , , ,

Mykonos Hua hin zwembad uitzicht

n dit Mykonos Hua hin appartement een klein balkon om buiten te zitten met buiten meubilair met zwembad uitzicht

in het Mykonos Hua hin appartement heeft u een balkon om buiten te genieten met zwembad uitzicht. Een briesje en dichtbij Huahin beach.

details: ,

Mykonos Hua hin vakantie appartement

Mykonos Hua hin apartment C

Dit Mykonos Hua hin vakantie appartementje is modern en compleet ingericht. Gelegen op de begane grond in gebouw C dus heerlijk rustig!

details: , , ,

Centraal Huahin – aan het strand! appartement Mykonos

appartement Mykonos

Als u een appartement Mykonos wilt huren voor de winter dan is dit een goede keus voor 2019. Dit appartement ligt op de 2e verdieping van gebouw B

details: , , ,

Mykonos Hua Hin condominium te huur

Mykonos Hua Hin condominium

Wij hebben een heel goed appartement beschikbaar voor overwintering vakantie. Mykonos Hua Hin condominium ligt op de zesde verdieping in gebouw A.

details: , , ,

Appartement Huahin Mykonos Gebouw C

appartement huahin mykonos

Dit Appartement Huahin Mykonos is compleet en modern ingericht voor vakantie. Gelegen op de tweede verdieping in gebouw C, het achterste gebouw in het Mykonos.

details: , , ,