Tag Archives: Mykonos Huahin appartement

Mykonos Huahin appartementAppartementen in Mediterrane- en kleurrijke omgeving, dit is wat u treft in het Mykonos Huahin appartement complex. Het project is in de tweede lijn van het strand, dit betekent dat u wel direct naar het strand kunt maar dat er geen stoelen van het complex op het strand mogen staan. Het complex heeft een klein fitness center en een prettig zwembad met ligstoelen voor verkoeling. De appartementen hebben standaard een prima keuken, badkamer, woonkamer en slaapkamer die voldoen aan Europese standaard. Deze combinatie van de prettige ligging en kwaliteit maken het een gewilde locatie voor een overwintervakantie van een paar maanden in Thailand.

Prijzen

De appartementen die wij aanbieden in Mykonos Huahin appartement complex zijn verdeeld over drie gebouwen, namelijk  gebouw A, gebouw B en gebouw C. De appartementen variëren onderling een klein beetje in oppervlakte. De gemiddelde oppervlakte voor een 1-slaapkamer appartement is 60 vierkante meter. De verdeling binnen de gebouwen zijn ruim opgezet met 6 tot 8 units op een verdieping.
De huurprijzen lopen uiteen van 30000 – 60000Baht/maand afhankelijk van het type unit dat u wilt huren en de lengte van uw verblijf. Op onze website zijn niet alle units te beschikbaar daarom bieden wij u na
uw aanvraag het juiste appartement voor uw vakantie aan. De aanbiedingen in de vorm van een voorstel zijn altijd vrijblijvend. De koopprijs van 1-slaapkamer appartement in dit Mykonos Huahin complex is start vanaf €.120,000 en is logischerwijs afhankelijk van de grootte en de ligging.

[youtube https://www.youtube.com/watch?v=bdpQo5C6hRs]

Locatie van Mykonos Huahin appartementen

Tegenover het winkelcentrum Market Village, vlakbij de avondmarkt en direct aan het strand van de badplaats Huahin. Dus een prima locatie voor mensen die houden van rust en privacy terwijl toegang tot het bruisende leven heel dichtbij is.
Het adres van het complex is:
139 Petchkasem Road. Prachuabkhinkhan, Huahin, 77110, Thailand
[geo_mashup_map]

Appartement op de vierde met uitzicht op Naphanawun

Dit appartement in gebouw C is beschikbaar voor uw prettige overwinteringsvakantie in de koningsstad Huahin. Een prettig appartement op de vierde verdieping met 52 m²

details: ,

Huahin Mykonos Appartement in C

Met een condo in Huahin Mykonos weet u zeker dat u een prima overwinteringslocatie heeft voor een fijne locatie. Genieten van Huahin in Prachuapkhirikan

details: ,

vakantie appartement Mykonos huahin 2023

Dit vakantie appartement Mykonos Huahin 2023 is gelegen in gebouw B, en biedt het comfort voor een lekkere overwinteringsvakantie in deze badplaats.

details: ,

Appartement Mykonos Poolview B

Een eigen appartement huren in Huahin Mykonos voor uw overwinteringsvakantie 2022? Dit is een goede tip. Heerlijk dat het weer kan!

details: ,

Klein appartement Mykonos C

Dit kleine appartement in Huahin Mykonos is compleet en modern met keuken en balkon. Vanaf hier loopt u naar het strand en diverse winkelcentra.

details: , , ,

Condominium Mykonos Gebouw C

Met een condo in Huahin Mykonos weet u zeker dat u een prima overwinteringslocatie heeft voor een fijne locatie. Genieten van Huahin in Prachuapkhirikan

details: ,

Prettig appartement pool view

Dit appartement ligt op de derde verdieping en is een geweldige plek lokatie met uitzicht en een briesje

details: ,

Prettig Poolview Mykonos appartement

U verblijft hier in een prettig Poolview Mykonos appartement in het hartje van Hua hin. Modern en compleet ingericht met uitzicht op het zwembad. Gelegen op de begane grond in gebouw B.

details: , , ,