Locatie: Sai Saan Sin

Vakantiehuis met tuin
Vakantiehuis met tuin

Het Saan Sai Sin zijn vakantiehuizen in het centrum van Cha-am, bij de boulevard, voor zowel kort- als langverhuur. De vakantiehuizen zijn volledig gemeubileerd met keuken en tuin. Ook helpen wij u met het organiseren van uw internet aansluiting d.m.v. een dongel of sim kaart.

De meeste huizen hebben 2 slaapkamers, een relatief eenvoudige keuken, 2 toilets waarvan 1  badkamer en een prettige veranda. Het management aanwezig die zorgt voor het onderhoud van onder andere de tuinen.

Bij het inchecken dient u een borg voor het vakantiehuis af te dragen. Bij lang verblijf van een jaar bedraagt deze borgsom 2 maanden huur maar bij kort vakantieverblijf is de borg vijfduidend baht. Deze borgsom krijgt u bij het uit checken weer terug, en dient als garantie voor eventuele schade.

De huurprijs voor langverblijf  van 1 jaar is 20000 Baht/maand.
De huurprijs voor kortverblijf in het hoogseizoen is 35000 Baht/maand.

De loopafstand naar het strand is ongeveer 2oo meter vanaf dit vakantiehuis. Bewoners en overwinteraars huren vaak graag een fiets om zich te verplaatsen in Cha-am. Zo kunt vanaf hier pima de boulevard en diverse Thaise en Westerse restaurants bereiken per fiets. De Thai Farang connection is ook op korte loopafstand en u kunt hier terecht voor heerlijk Thais eten en vriendelijke service waar men ook Nederlands spreekt.

Vakantiehuis Cha-am

Vakantiehuis in Cha-am

Prettige Vakantiehuizen met veranda om te zitten en te genieten van de goed onderhouden tuin. Voor 2-4 personen.

details: , ,