Lokatie: Sai Saan Sin

Vakantiehuis met tuin
Vakantiehuis met tuin

Het Saan Sai Sin zijn vakantiehuizen in het centrum van Cha-am, bij de boulevard, voor zowel kort- als langverhuur. De vakantiehuizen zijn volledig gemeubileerd met keuken en tuin. Ook helpen wij u met het organiseren van uw internet aansluiting d.m.v. een dongel of sim kaart.

De meeste huizen hebben 2 slaapkamers, een relatief eenvoudige keuken, 2 toilets waarvan 1  badkamer en een prettige veranda. Het management aanwezig die zorgt voor het onderhoud van onder andere de tuinen.

Bij het inchecken dient u een borg voor het vakantiehuis af te dragen. Bij lang verblijf van een jaar bedraagt deze borgsom 2 maanden huur maar bij kort vakantieverblijf is de borg vijfduidend baht. Deze borgsom krijgt u bij het uit checken weer terug, en dient als garantie voor eventuele schade.

De huurprijs voor langverblijf  van 1 jaar is 20000 Baht/maand.
De huurprijs voor kortverblijf in het hoogseizoen is 35000 Baht/maand.

De loopafstand naar het strand is ongeveer 2oo meter vanaf dit vakantiehuis. Bewoners en overwinteraars huren vaak graag een fiets om zich te verplaatsen in Cha-am. Zo kunt vanaf hier pima de boulevard en diverse Thaise en Westerse restaurants bereiken per fiets. De Thai Farang connection is ook op korte loopafstand en u kunt hier terecht voor heerlijk Thais eten en vriendelijke service waar men ook Nederlands spreekt.

vakantiehuis huren in Cha-am Sai Saan Sin

Een prima vakantie woning op loopafstand van Cha-am strand en boulevard. Dit kleine huis is omgeven door een grote groene tropische tuin. Het vriendelijke management van Sai Saan Sin heet u van harte welkom.

Meer over: ,

Vakantiehuis met tuin in Cha-am

Vakantiehuis Cha-am

Een rustige straat met prettig gemeubileerde vakantiehuizen. Alle vakantiehuizen hebben een gezamelijke tuin en een prettige veranda op te genieten van de tuin. Op 300 meter van strand en bouvelard.

Meer over: ,

Vakantiehuis Cha-am

Vakantiehuis in Cha-am

Prettige Vakantiehuizen met veranda om te zitten en te genieten van de goed onderhouden tuin. Voor 2-4 personen.

Meer over: , ,