Lokatie: Sportvillage

zwembad Sportvillage Cha-am Zie hier het zwembad van Sportvillage in de badplaats Cha-am, Petchaburi, Thailand!

Dit prettige woonpark, Sportvillage Cha-am, biedt vakantiehuizen voor een betaalbare prijs. Bij het zwembad is een kleine bar aanwezig waar u drankjes kunt drinken, met gratis Wifi. Het Sportvillage Cha-am is een woonpark bestaande uit een aantal straatjes en pleintjes.

De atmosfeer is goed en op het woonpark zijn inmiddels diverse voerzieningen aanwezig voor toeristen en de vaste bewoners. Denk hierbij aan kleine winkeltjes, brommer- en fietsverhuur, Laundy (was) service en natuurlijk het gezamelijk zwembad.

Het type huis is standaard ingericht met een woonkamer, een keuken beneden en boven 2 slaapkamers. De huizen hebben zowel boven als beneden een toilet. De inrichting en kwaliteit verschilt nogal per huis afhankelijk van de smaak van de eigenaar. De huizen die wij verhuren behoren tot de betere kwaliteit woningen en zijn altijd geheel gemeubileerd met televisie en Internet. Bekijk onze huizen en wij hopen u te kunnen verwelkomen voor de komende wintermaanden.

Geweldig goed huis in Sportvillage 2019

sportvillage huis

Een geweldig goed huis in Sportvillage is de begin van een goede vakantietijd in het badplaatsje Cha-am. Het huis heeft een renovatie gehad en is nu gereed voor bewoning

Meer over: ,

Cha-am Vakantiehuis in Sportvillage

Dit Cha-am vakantiehuis in Sportvillage is netjes en modern ingericht. De woning heeft een renovatie gehad waardoor verblijf echt aangenaam is tijdens de winter maanden!

Meer over: ,

Chaam Sportvillage huis

Dit Chaam Sportvillage huis voor een fijne veranda om buiten te zitten. Binnen heeft u een woonkamer met TV hoek, een toilet en een ruime keuken met houten eettafel, koelkast, en meer.

Meer over: ,

Sportvillage vakantiehuis

Dit prima Sportvillage vakantiehuis is gelegen op 50 meter lopen van het Sportvillage zwembad. Rust, tropische zon, strand en Cha-am. De ingrediënten voor een ideale overwinteringsvakantie

Meer over: , ,

Vakantiewoning Thailand Cha-am Sportvillage

Vakantiewoning Thailand Cha-am Sportvillage

Vakantiewoning Thailand Cha-am Sportvillage met uitzicht op het zwembad. Genieten met twee tot vier personen! Welkom in Cha-am Thailand

Meer over: ,

vakantiehuis sportvillage Cha Am

vakantiehuis sportvillage Cha Am

Het oranje vakantiehuis sportvillage Cha Am heeft beneden een lekkere veranda met meubilair om buiten te zitten. Binnen heeft u een woonkamer met bvn op de TV .

Meer over: , ,

Vakantiehuis Sportvillage Cha-am 1-1

Vakantiehuis Sportvillage Cha-am

Sportvillage is een woonpark met zwembad, kleine bar, receptie en prettige vakantiehuizen. Dit vakantiehuis heeft 2 slaapkamers, een woonkamer, keuken en patio.

Meer over: , ,

Sportvillage 27

Sportvillage woonpark is lekker centraal gelegen woonpark niet ver van het strand en stad. Vakantiehuis 27 is volledig gemeubileerd en biedt een prettig verblijf voor 2 – 4 personen.

Meer over: ,

goed huis in Cha-am Sportvillage

Sportvillage is een bekend en populair woonpark onder de lokale Nederlanders. Dit huis is gerenoveerd en geschikt gemaakt voor vakantiegangers die hier graag 3 maanden of langer van de zon komen genieten. 2 – 4 personen.

Meer over: , ,

Sportvillage townhouse huren

Als u een Sportvillage townhouse huren gaat, dat zit u in een gezellige buurt. Voor een prima vakantie in Cha-am

Meer over: ,