Lokatie: Sportvillage House

Zie hier het zwembad van Sportvillage in de badplaats Cha-am, Petchaburi, Thailand!

Dit prettige woonpark, Sportvillage Cha-am, biedt vakantiehuizen voor een betaalbare prijs. Bij het zwembad is een kleine bar aanwezig waar u drankjes kunt drinken, met gratis Wifi. Het Sportvillage Cha-am is een woonpark bestaande uit een aantal straatjes en pleintjes.

De atmosfeer is goed en op het woonpark zijn inmiddels diverse voerzieningen aanwezig voor toeristen en de vaste bewoners. Denk hierbij aan kleine winkeltjes, brommer- en fietsverhuur, Laundy (was) service en natuurlijk het gezamelijk zwembad.

Het type huis is standaard ingericht met een woonkamer, een keuken beneden en boven 2 slaapkamers. De huizen hebben zowel boven als beneden een toilet. De inrichting en kwaliteit verschilt nogal per huis afhankelijk van de smaak van de eigenaar. De huizen die wij verhuren behoren tot de betere kwaliteit woningen en zijn altijd geheel gemeubileerd met televisie en Internet. Bekijk onze huizen en wij hopen u te kunnen verwelkomen voor de komende wintermaanden.

Huurhuis voor 1 jaar in het buitenland

Huurhuis voor 1 jaar in het buitenland

Als u opzoek bent naar een huurhuis voor 1 jaar in het buitenland, dan is dit gemeubileerde huis een betaalbare en goede optie om te overwegen. Gelegen in het woonpark Sportvillage van Cha-am, een huis met gratis toegang tot het zwembad, dit is inclusief. Lees de complete beschrijving – oordeel zelf.

details: ,

Prettig Sportvillage huis

huis Sportvillage Cha-am Petchaburi Thailand

Een geweldig goed huis in Sportvillage is de begin van een goede vakantietijd in het badplaatsje Cha-am. Het huis heeft een renovatie gehad en is nu gereed voor bewoning

details: ,

huis Sportvillage huren – met glazen serre

huis sportvillage met serre

De mensen die huis Sportvillage huren weten waar ze een prettige winter kunnen hebben, namelijk in Cha-am, Petchaburi. Bekijk dit huis met serre!

details: ,

Cha-am Vakantiehuis in Sportvillage

Dit Cha-am vakantiehuis in Sportvillage is netjes en modern ingericht. De woning heeft een renovatie gehad waardoor verblijf echt aangenaam is tijdens de winter maanden!

details: ,

Chaam Sportvillage huis

Dit Chaam Sportvillage huis voor een fijne veranda om buiten te zitten. Binnen heeft u een woonkamer met TV hoek, een toilet en een ruime keuken met houten eettafel, koelkast, en meer.

details: ,

Sportvillage vakantiehuis

Dit prima Sportvillage vakantiehuis is gelegen op 50 meter lopen van het Sportvillage zwembad. Rust, tropische zon, strand en Cha-am. De ingrediënten voor een ideale overwinteringsvakantie

details: ,

Vakantiewoning Thailand Cha-am Sportvillage

Vakantiewoning Thailand Cha-am Sportvillage

Vakantiewoning Thailand Cha-am Sportvillage met uitzicht op het zwembad. Genieten met twee tot vier personen! Welkom in Cha-am Thailand

details: ,

vakantiehuis sportvillage Cha Am

vakantiehuis sportvillage Cha Am

Het oranje vakantiehuis sportvillage Cha Am heeft beneden een lekkere veranda met meubilair om buiten te zitten. Binnen heeft u een woonkamer met bvn op de TV .

details: ,

Vakantiehuis Sportvillage Cha-am 1-1

Vakantiehuis Sportvillage Cha-am

Sportvillage is een woonpark met zwembad, kleine bar, receptie en prettige vakantiehuizen. Dit vakantiehuis heeft 2 slaapkamers, een woonkamer, keuken en patio.

details: ,

Sportvillage 27

Sportvillage woonpark is lekker centraal gelegen woonpark niet ver van het strand en stad. Vakantiehuis 27 is volledig gemeubileerd en biedt een prettig verblijf voor 2 – 4 personen.

details: ,