Lokatie: VIP Condochain

VIP condochain Cha-am Er bestaat nog al eens verwarring over de ligging van dit complex. De officiële naam is VIP condochain Cha-am. Het complex is echter gelegen aan de zuid rand van de stad Huahin, zie ook de bijgevoegde plattegrond. Wij hebben bieden ook de mogelijkheid appartementen te reserveren in de condochain in het centrum van Huahin. Dit complex heet “Condochain Huahin

De appartementen in het VIP condochain Cha-am hebben twee formaten:

  • Appartement: woonkamer met keuken en balkon en aparte slaapkamer met balkon.
  • Studio: Balkon met zicht op zee, slaapkamer en aparte badkamer

Alle zijn goed gemeubileerd met simpele kookmogelijkheid. Op de begane grond zijn er ook diverse wasmachines waar u gebruik van kunt maken. Schoonmaak is niet inclusief maar u kunt bij de receptie een poetsbeurt aanvragen tegen een kleine vergoeding. Zo kunt tijdens u verblijf van minimaal 3 maanden zelf bepalen wat het prettigst is.

Studio VIP Condochain

Zwembad aan zee VIP Condochain

Deze studio in VIP condochain biedt een super uitzicht! Een prima vakantie studio om te zonnen, tennissen in de omgeving van Huahin en direct aan zee.

details: ,

VIP Condochain met groot balkon en zeezicht

Het VIP Condochain Cha-am appartement gelegen op de vijfde verdieping met zo’n uitzicht is waarschijnlijk het beste appartement in de omgeving kijkende naar de prijs, kwaliteit en locatie.

details: , , ,

Studio in VIP Condochain – super uitzicht

Studio in VIP Condochain (16)

Deze studio in VIP condochain biedt een super uitzicht! Een prima vakantie studio om te zonnen, tennissen in de omgeving van Huahin en direct aan zee.

details:

VIP condochain Cha-am

appartement Huahin VIP condochain

Welkom in dit appartement Huahin VIP condochain op de zesde verdieping. Een prima vakantie appartement om te zonnen, tennissen in de omgeving van Huahin en direct aan zee.

details: , , ,