mijn huis verhuren

3 tips om mijn huis te verhuren

ID:14862

Je huis in Thailand hebben kan een eng vooruitzicht zijn. U zult waarschijnlijk hypotheken moeten betalen, die overweldigend kunnen zijn, ongeacht uw inkomensniveau. Dus vraag je jezelf af, kan ik mijn huis in Thailand verhuren? Wat is een goede manier om dit te doen? We hebben 3 waardevolle tips uitgelegd voor het succesvol verhuren van uw woning.

Uw huis verhuren om wat extra inkomsten te maken, de hypotheek af te betalen op het eigendom dat u bezit maar waar u niet woont. Hoe is dit op een goede manier te bereiken?

  1. Neem een betrouwbare Partner in de buurt
    Ga niet in zee met uw geliefde of Thais familielid en voorkom problemen. Het best is om met een Property Partner uw verhuur te regelen jouw trusted property partner My Roomsdeze kan problemen lokaal oplossen en voorkomt problemen. Het proces van het verhuren, in een stad als Hua hin, is tijdrovend en kost veel energie. U wilt dat een persoon of bedrijf de huurders ontmoet, u helpt bij het vermelden online en het adverteren van uw woning en het coördineren met potentiële huurders. Hun diensten zullen geld kosten, maar het zal zeker de hulp waard zijn die ze bieden! We kunnen u kennis laten maken met vertrouwde agenten in Hua hin en Bangkok.
  2. Definieer een eerlijke maandprijs
    Natuurlijk wilt u geld verdienen, maar u wilt ook een goede balans hebben met de kwaliteit die u aanbiedt. Een redelijke prijs vaststellen is belangrijk. Ook wilt u ervoor zorgen dat de prijs eerlijk is in vergelijking met andere vergelijkbare woningen in het gebied. Verhuurt uw eigendom niet per dag als een hotel! Wij hebben hier een artikel geschreven waarom dagelijks verhuur tegen de wetgeving is en welke andere nadelen hieraan kleven.
  3. Maak professionele foto’s en een goede, vriendelijke beschrijving.
    Zodra de meubels en decoraties in het huis zijn of nadat heeft schoongemaakt en opgeruimd, ben u bijna klaar om het te verhuren. Een goede en eerlijke beschrijving samen met foto’s van de kamers en het huis is heel belangrijk. Het is belangrijk dat u aantrekkelijke foto’s en video’s heeft die u aan uw online vermelding kunt toevoegen. Toon het comfort en gemak van uw woning dat u bereid bent te verhuren.

Dus het verhuren van uw huis in Thailand is niet zonder uitdagingen en het is slim om samen te werken met een lokale expert, zoals wij. Als u echter deze 3 tips volgt en uw onderzoek doet, krijgt u een geweldige manier om wat extra inkomsten te genereren zodat u uw vakantiehuis kunt behouden, meer onroerend goed kunt kopen of gewoon uw avonturen kunt financieren!

Heeft u meer gedetailleerde tips nodig over het verhuren van mijn huis? 7 Top Tips For Renting Out Your Thailand Property at https://www.findthaiproperty.com

We zullen een afspraak met u persoonlijk of telefonisch maken om te bespreken hoe u verder kunt gaan met uw huis en hoe u de huur kunt coördineren. U zult registratiekosten moeten betalen en wij zullen de documenten voorbereiden. We helpen u graag verder.

mijn huis verhuren

 

 

, , , , ,

Leave a Reply