quarantaine hotel keuze thailand

Alternative State Quarantine hotel 2020

ID:15899
Sunday, September 20th, 2020

De ASQ hotels zijn nodig om het Quarantaine in goede banen te leiden. ASQ staat voor Alternative State Quarantine, en is het proces van quarantaine bij door de overheid goedgekeurde hotels op eigen kosten van de reiziger. Voor reizigers met een niet-Thaise nationaliteit hebben veel hotels samen met ziekenhuizen alternatieve quarantainepakketten gelanceerd.

Pakketen waaruit u kunt kiezen (Engelstallig):

ASQ Hotels under 40K THB

ASQ Hotels from 40K to 50K THB

ASQ Hotels from 50K to 60K THB

ASQ Hotels from 60K to 70K THB

ASQ Hotels over 70K THB

De hotels die zijn goedgekeurd door het Thaise Ministerie van Volksgezondheid en het Ministerie van Defensie, dekken een breed prijsbereik van 28.000 THB (ongeveer 900 Euro) tot 220.000 THB (ongeveer 7.000 Euro) voor de quarantaine van twee weken. U verblijft voor de 14-daagse verplichte quarantaine in Bangkok met betere faciliteiten, goede sfeer, in een schone en veilige omgeving.

Normaal gesproken omvat het arrangement 3 maaltijden per dag, gratis WiFi, gratis welkomstdrankjes en privévervoer per auto vanaf de luchthaven Don Mueang of Suvarnabhumi. Een verpleegkundige is 24/7 bereikbaar en u wordt 2 keer per dag uw temperatuur laten meten en uw gezondheid laten controleren. Het pakket bevat ook twee COVID-19-tests die plaatsvinden op de 5e en 13e dag van quarantaine. Als u koorts heeft van 37,5 graden of meer, wordt u overgebracht naar het ziekenhuis.

Alternative State Quarantine hotel BOEKEN MET ONS

Wij van overwinteren in Thailand, MY Rooms Thailand, hebben als missie om overwinteren mogelijk en prettig te maken. Bespaar uzelf de zoektocht naar een passend ASQ hotel, laat ons het doen voor u doen.

De verwachting is dat er meer versoepeling blijven volgen naar mate het winterseizoen 2020 nadert. Wij raden jullie aan ons te blijven volgen op facebook en via de website. Blijf ook op de hoogte door Thaiblog en Bangkokpost.

overwinteren Thailand dank

overwinteren Thailand

 

 

Leave a Reply