storm in Cha-am

Cha-am na de strom

ID:3798
Saturday, November 9th, 2013
storm in Cha-am

storm in Cha-am

Beste lezers en overwinteraars,

Het droge en zonnige winterseizoen klopt aan de deur hier in Cha-am maar de afgelopen 3 dagen en nachten heeft het regenseizoen nog even flink haar gezicht laten zien. De orkaan die overkwam van de Filipijnen via Vietnam heeft drie provincies in Thailand aangedaan: Petchaburi, Phrachuap Khirikan en Chompon. De schade, in Cha-am, was voornamelijk aan huizen en de boulevard. Omgewaaide bomen hebben diverse huizen en restaurants vernield en de boulevard was bezaaid met overgespoelde zandzakken, takken en ander afval. Vandaag was er al veel minder van te zien en over een week zijn we het waarschijnlijk al weer vergeten want hier is het leuke nieuws over excursies en vakantie accommodatie in Thailand. Groetjes uit Cha-am

Santorini Waterpark bij Cha-am

santorini waterparkDe jonge jeugd kan zich prima vermaken in kinderbadje met een pirateneiland en diverse glijbanen. Voor de ouderen is er een golfslagbad en een restaurant. Er zijn spectaculaire glijbanen met onder andere een Cobra glijbaan waarbij je met z’n tweeen uit de mond van deze gigantische slang naar beneden dendert op een opblaasband.

Amphawa: klassieke drijvende markt
Een veel echtere ervaring dan de nieuw aangelegde drijvende markten! Authentieke avondmarkt op vrijdag,zaterdag of zondag. Inclusief boottocht, de “paraplu markt” , prachtige tempels en de levendigheid van de Amphawa markt.

Kanchanaburi excursie (ID 2)Een excursie met een historue. Een kans om meer te leren over de Tweede Werledoorlog in Azie. Bezoek aan museum, begraafplaatsen, de brug en de prachtig van de rivier zelf.

Vakantiehuis met open veranda

vakantiehuis in PetchaburiHet vakantiehuis is leuk ingericht met onder andere een klassieke sofa tegenover een flatscreen als TV hoek. Rondom het huis kan men ook lekker buiten zitten en achter de woonkamer bevindt zich de (simpele) keuken en wasmachine. Tegenover het “townhouse” vakantiehuis hieronder.
🙂

Vakantiehuis in Cha-amDit is een standaard ‘townhouse’ met veranda, woonkamer, keuken en 2 slaapkamers boven. Geheel gemeubileerd en beschikbaar voor zowel kort als langverhuur. Voor slechts 12000Baht/maand bij langverblijf.

Te koop: vakantiehuis Cha-amEen nieuwe huizen project aan de rand van Cha-am is compleet en het er zijn nog 3 vakantiehuizen te koop (anno November 2013). Dit vakantiehuis heeft 2 slaapkamers, Europese keuken, woonkamer en prachtige ruime veranda om van de bekende berg van Cha-am te genieten genaamd: ‘khao nang panturat’.

 

 

Leave a Reply