Internationale vliegtickets Amsterdam – Bangkok

ID:1218
woensdag, juli 9th, 2014

Het blijft interessant en leerzaam om te zien met welke vliegmaatschappij wij Nederlanders naar Thailand kunnen vliegen. Nog interessanter is het uitzoeken van het meeste prijsvoordeel voor uw internationale vliegtickets Amsterdam – Bangkok.

Amsterdam-Bangkok

Welkom in Thailand (Bangkok Airport)

Is het goedkoper om bij een overkoepelende website te boeken of juist bij de vliegmaatschij op de website?
Het antwoord is wisselend. Hier volgt een voorbeeld om dit te illusteren. De afkorting voor Amsterdam is AMS en voor Bangkok de afkorting is BKK.

KLM Heeft rechtreekse retour ticket AMS – BKK die u via de KLM website kunt kopen. In ons onderzoek was de totaal prijs €.746,00 p.p. voor een periode langer dan een maand in 2011.

VLIEGTICKETS.NL Biedt ook rechtreeks retourticket AMS – BKK voor klm.com maar het vliegticket kostte in totaal €.806,20 p.p. Een verschil van zestig euro per ticket.

Dus door direct bij een maatschappij te kopen kunt u soms €.60 per persoon besparen! Andersom is een besparing ook mogelijk dus het is de moeite waard om even een klein onderzoekje te doen.

Andere luchtvaart maatschappijen die rechtstreeks naar Bangkok vliegen zijn:

Andere overkoepelende website waar u luchtvaart maatschappijen kunt vergelijken zijn:

  • www.schipholticket.nl
  • www.cheaptickets.com

Dubbel check dus even de tickets en behaal zo uw maximale voordeel voor uw Amsterdam – Bangkok vliegtickets. Wilt u meer weten over ‘vluchten met 1 stop’ van Amsterdam naar Bangkok en het prijsvoordeel lees dan ook dit artikel: vliegticket-naar-thailand.

U kunt ook direct contact met ons opnemen want wij hebben regelmatig promoties voor Eva Air en China Air internationale vliegtickets Amsterdam – Bangkok.

Geef een reactie