Lampion oplaten

Loy Kratong in Cha-am, Thailand 2014

ID:4861
Thursday, November 13th, 2014

Loy Kratong in Cha-am (Thai: ลอยกระทง)  is een festival dat wordt gevierd over heel Thailand een gedeelte van Maleisie, Laos en Burma (in Shan State). De naam kan het beste worden vertaald als “vaar/drijf mandje”. Een Kratong is een klein drijvend mandje met kaarjes en decoratie. Het wordt altijd gevierd tijdens volle maand in november. Zie hieronder 2 foto’s van Loy Kratong in Cha-am 2014.

loy khratong

loy kratong in Cha-am

Verder nieuw op onze website:

Lampion oplaten

Lampion oplaten tijden Loy Krathong

Thai Bamboo Resort in Cha-am
Dit resort “Thai Bamboo” is gesitueerd in de groene natuur vlakbij de bergen buiten Cha-am. De bungalows zeer goed! Er is een prettig zwembad een vriendelijke Europese eigenaar. Met video!

Huis in Cha Am huren voor langverblijf
Het huis in Cha Am is gelegen in een straat (Kreng Chan Soi) die direkt op het strand uitkomt, ongeveer 900 meter. Ook de versmarkt is dichtbij. Ideaal voor langverblijf in Cha Am.

Dagtour vanuit Cha-am naar Kuan Yinen de zoutvelden
Doe een leuke dagtour vanuit Cha-am of Hua Hin. Om ongeveer half 10 vertrekken naar de boedhistische godin Kuan Yin, hier krijgt U een kleine uitleg over de verschillende stromingen in het boedhisme. Daarna en de zoutvelden.

Huis bij zee in Bankrut
Dit huis bij zee in Bankrut ligt in een woonpark op 2 minuten van het prachtige strand. Prima vakantiehuis en absoluut goedkoop!

De vriendelijke Loy Kratong groetjes uit Thailand!

Loy Kratong in Cha-am

 

 

Leave a Reply