mooiste stranden van thailand

Mooiste stranden van Thailand

ID:2372
Saturday, May 12th, 2012

Waar zijn de mooiste stranden van Thailand?
Het land staat bekend om haar prachtige stranden maar er zijn er zoveel dat het lastig is het perfecte strand te vinden voor uw vakantie. Wij hebben een top vier gemaakt van de mooiste stranden in Thailand:

1)     Patong Beach, Phuket
Het grootste eiland van Phuket is tevens het meest populaire strand. Een brede kustlijn, zacht wit zand, warm water en vele hotels, restaurants en winkelmogelijkheden maken dit strand tot een ware attractie. Wel is het altijd vrij druk en toeristisch, dus wanneer je op zoek bent naar iets meer rust kun je beter één van onderstaande stranden bezoeken.

2)     Railey Beach, Krabi
Dit kleine strand, genesteld in een kleine baai en omringd met hoge kalkstenen kliffen hoort absoluut in dit lijstje thuis. Dit strand is erg populair bij dagjesmensen maar het is het de drukte absoluut waard.

3)     Hua Hin Beach, Hua Hin
Door de lange, uitgestrekte zandvlaktes, de vele faciliteiten om het strand heen en de nabije ligging aan Bangkok is dit strand aan de Golf van Siam immens populair onder locals en internationale bezoekers. Deze plek is vooral erg geschikt voor families met kinderen!

4)     Sairee Strand, Koh Tao
Aan de west kust van het eiland Koh Tao ligt het prachtige Sairee Beach. Dit strand is ander halve kilometer lang en er liggen grote rotsblokken op het strand enn prachtig strandje met de beste mogelijkheden om te snorkelen. Wanneer je op zoek bent naar een goede snorkel lokatie ben je hier zeker aan het juiste adres!

De mooiste stranden van Thailand liggen dus aan de Andaman Sea. Deze zee ligt ten westen van het vasteland van Thailand. Indien u opzoek bent naar deze prachtige stranden is een rustige omgeving dan is het badplaatsje Kao Lak een goede optie. Ook het eiland Koh Payam in de Andaman Sea heeft mooie prachtige natuur en stranden.

De nummer drie en vier stranden liggen dus niet aan de Andaman Sea maar aan de Thaise zee. Naast de mooiste stranden van Thailand kun je wereldwijd de mooiste stranden vinden op de Seychellen, in Australië, op Hawaï en de Maldiven.

 

 

Leave a Reply