Nederlands Managment op Koh Samui

Nederlands Management op Koh Samui

ID:11498
Tuesday, October 2nd, 2018
Nederlands Management op Koh Samui

Nederlands Management op Koh Samui

Het is toch leuk om te lezen dat Nederlands Management op Koh Samui voor goede kwaliteit zorgt? Vandaar dat wij hier aandacht aan besteden hier in dit artikel. Sinds 2012 is Secret Garden Resort op Koh Samui eigendom van en wordt geëxploiteerd door John Vermeulen en Rik van der Voort, beiden uit Nederland. Ze runnen het resort samen met – zoals ze het graag noemen – het ‘Dream Team’ van Secret Garden.

John werkte vele jaren als tv-regisseur en zijn beroep bracht hem naar vele landen over de hele wereld. Tijdens zijn bezoeken aan Koh Samui werd hij verliefd op dit verbazingwekkende tropische eiland. Dus besloot hij zijn droom te volgen en permanent op het eiland te wonen. Zijn nieuwe uitdaging was om een ​​trendy, relaxte, intieme ‘Boutique Resort’ direct aan het strand te beginnen. Toen John Secret Garden Beach Resort ontdekte, vond hij het geweldig om op deze prachtige locatie een beetje magie te creëren. Hij vroeg Rik om zich bij hem te voegen om zijn droom te realiseren en zo ontstond dit Nederlands Management op Koh Samui eiland.

Rik werkte vroeger als ‘Chef de Cuisine’ en heeft meer dan 20 jaar culinaire ervaring in Europa en Thailand. Hij runde een aantal jaren een zeer populair restaurant op Koh Samui voordat hij lid werd van Secret Garden.

Secret Garden restaurant foodchoices Nederlands Management op Koh Samui

Secret Garden restaurant foodchoices

cocktail koh samui Nederlands Management op Koh Samui

cocktail koh samui

Dit Nederlands Management op Koh Samui gaven een complete en stijlvolle make-over, zowel restaurant als resort. Ze introduceerden nieuwe menu’s met authentieke Thaise gerechten, zelfgemaakte pizza’s in Italiaanse stijl en een compleet Europees menu geïnspireerd op de Franse en mediterrane keuken.

Wilt u komen overwinteren in de Secret Garden op Koh Samui? Lees dan onze speciale overwinteringspromotie voor bijvoorbeeld verblijf van 1 week of 1 maand.

Het team van Secret Garden heeft maar 1 doel: de gasten zich thuis laten voelen en hen voorzien van alles dat hen helpt hun droomvakantie te creëren. Ze delen graag hun kennis van Koh Samui en de omliggende eilanden en zijn altijd verheugd om de gasten op elke mogelijke manier te kunnen helpen.

Nederlands Managment op Koh Samui

Prijs / Rate information

Nederlands Management op Koh Samui

 

,

Leave a Reply