Pizza Cha-am

3 lokaties voor Pizza Cha-am

ID:3841
Tuesday, November 26th, 2013

Lees over het beste Italiaans eten, Pizza Cha-am. In dit kleine en toeristische Thaise vissersdorp zijn diverse Italiaanse restaurants om lekker te eten. Hieronder volgt onze top drie.

  1. Cucina Italiana: Friend Bar Pizzeria
    Dit restaurant staat bovenaan vanwege de gezellige en vriendelijke mensen hier. Gezellig een praatje maken in Italiaans Engels en dan natuurlijk het menu bestuderen voor lekker eten. Zij hebben een vernieuwd menu met Italiaanse en Europese gerechten. 4 season pizza is erg lekker. De speciale creatie is Cha-am pizza deze komt met echte ‘Italiaanse Basil’. Een goede sterke koffie met een likeurtje om mee af te sluiten is ook niet verkeerd. Bezoek de facebook pagina: roberto pizza cha-am. Gelegen in de straat met de barretjes.
  2. Bella pizza cha-am
    Deze pizzeria was ooit klein begonnen in het bar straatje van Cha-am ‘Soi Bus Station’ maar het is inmiddels uitgegroeid tot een groot mooi restaurant in zuid Cha-am. De vriendelijke eigenaren spreken ook Zweeds dus wees niet verbaasd als je in het Zweeds wordt aangesproken. De pizza’s en het eten zijn heerlijk zelfs iets beter dan Friend Bar Pizzeria maar daar betaal je ook voor. Facebook pagina: https://www.facebook.com/pages/Bella-Pizza/
  3. Happy Pizza
    Voor veel mensen uit het zicht sinds ze zijn verhuisd van een A lokatie, vlakbij Okay Supermarkt, naar een minder druk straatje. Het eten en de faciliteiten op de nieuwe lokatie zijn misschien wel beter dan eerst. Prima prijs kwaliteitsverhouding. Facebook pagina: https://www.facebook.com/pages/Happy-Pizza-Cha-Am/

Uiteraard zijn er nog meer locaties om lekker met Italiaans te eten in het dorp. Cha-am pizza, vlakbij het strand, is bijvoorbeeld een goede vierde keuze maar ook het Aroi Restaurants biedt pizza’s. Wij wensen u smakelijk eten, een fijne avond en een prettige vakantie!

 

 

Leave a Reply