vliegticket naar Thailand

Vliegticket naar Thailand 2020

ID:15300
Wednesday, January 22nd, 2020

Welk vliegticket naar Thailand is nu het beste voor mij? Met deze vraag beginnen veel overwinteraars de vakantieplannen voor de volgende winterperiode.

Laten beginnen met de KLM werelddeal weken. Deze maand t/m 28 januari 2020 kunt u profiteren van de speciale tarieven. Reizen kan tot en met 15 december 2020 (m.u.v. 8 juli t/m 19 augustus) Bekijk de werelddealweken

Wat is handig en verstandig bij het zoeken en boeken van Vliegticket naar Thailand. En wanneer is het goedkoper?

 • Wil je overstappen of rechtstreeks?
  De meeste mensen vinden een rechtstreekse vlucht echt een aanrader want het is al een lange zit en dan ben je er vanaf. Het bedrag dat je kunt besparen door een overstap is soms de moeite waard maar het vergt wel extra inspanning.
 • De luchthaven van vertrek
  Beperk je zoektocht niet tot Schiphol als vertrekluchthaven de kans dat je via een andere luchthaven goedkoop kan vliegen is groot en soms scheelt het in reistijd.  Denk bijvoorbeeld aan Brussel Düsseldorf en Frankfurt.
 • Welke maatschappij?
  Bangkok is internationaal georiënteerd dus meerdere aanbieders.
  Vliegticket naar Thailand Bangkok rechtsteeks zijn KLM, Eva Air en China Airlines
  Thai airways, Lufthansa
Een overstap kan veel geld besparen. Als een overstap voor jou een reële optie is dan heb je veel meer keuze uit verschillende aanbieders en dan is de kans op een goedkoop vliegticket groter. De mogelijkheden op een rijtje met vertrek vanaf  Schiphol, Brussel of Düsseldorf met een tussenstop kun je het beste vinden op vergelijkwebsites.

 1. Skyscanner
 2. cheapticket.nl
 3. vliegtickets.nl

Let op!
Variabele kosten van vliegticket naar Thailand afhankelijk van boeking of betalingsmethoden, kunnen nog wel apart berekend worden. Zo zijn er ticketaanbieders die forse extra kosten in rekening brengen.

Wij hebben ook een pagina gemaakt over Donmuang luchthaven in Bangkok en ophaaltaxi mogelijkheid.

 

 

Leave a Reply