Laundry Service in Cha-am

ID:2563

Tijdens langverblijf in Thailand is kleren (laten) wassen meestal onvermijdelijk. Dus is het interressant om te weten welke mogelijkheden er zijn in Cha-am.

Hier volgt een waslijstje:

1) In het resort, hotel of appartment is laundry service aanwezig. U betaald voor deze service vaak bij ontvangst van de gewassen kleding. Informeren naar de prijs kan dus eventuele verrassingen helpen voorkomen maar meestal zijn de kosten laag.

2) Uw vakantiehuis heeft een huis met wasmachine. Hier kunt zelf wassen, drogen en strijken. Het is vaak leuk om te ervaren hoe snel de  was droog is in de tropische tempraturen. U hoeft nu dus alleen maar uit te vinden hoe de wasmachine werkt.

3) U vind zelf een van de vele laundry services in uw omgeving en brengt daar de was. Azie is niet duur dus de prijs voor munt wasautomaten is vaak niet meer dan 60 baht.

4.)Onze ophaal- en brengservice in Cha-am. Uw vuile was wordt dan meegenomen, gewassen, gevouwen, gestreken en weer teruggebracht bij u voor de deur.

De kosten zijn laag hier is de indicatie:

was service Cha-am

was service Cha-am

15 baht/ shirt
20 baht/ lange broeken en jeans
15 baht/ korte broeken
5 baht/ Onderbroeken en sokken
25 baht/ Beddengoed set

Inclusief het wassen, vouwen, strijken, ophalen en terugbrengen. Spreek even met ons af per email of telefoon. Bel ons mobiel op 0899032761 of vul even dit formulier in.

 

Verzenden

 

 

Meer over:

 

Bekijk ook: Appartement Huahin VIP condochain huis huren Cha-am Centraal Cha-am huis in soi Rongpim Sabaya Resort Cha-am verbeterd en vernieuwd 2 slaapkamer villa in Makham Villa
Laundry Service in Cha-am
Uw beoordeling:

Geef een reactie