Te Koop in Thailand

Vakantie huizen, villas, Condominiums en resorts in Thailand. Bekijk hier het verschillende vastgoed dat u kunt kopen in Thailand. Alvorens u zult kopen dient u zich goed te laten informeren over de wetgeving van de vastgoedmarkt en financiering in Thailand.

 

Pool Villa Cha-am te koop voor 8.5mb

pool villa cha-am te koop

Deze nieuwe pool villa in Cha-am wordt opgeleverd en is nu te koop. Een prachtige villa met drie slaapkamers, keuken, woonkamer en 9 meter lang zwembad. De lokatie van de villa is erg prettig want het ligt op loopafstand van de boulevard in noord Cha-am.

 
     

nieuwe zwembad Villa’s in Huahin te koop

Splinter nieuwe zwembad Villa’s in Huahin Thailand. Uw eigen villa met zwembad, 3 slaapkamers en tropische tuin in Thailand. Wij zorgen dat uw droomhuis echt werkelijkheid wordt. Goed advies en de beste kwaliteit dus lees snel verder.

 


Alles over het Falcon Hill in Huahin

construction materials falcon hill

Lees alle specificaties van de structuur, dak, muren, verf, deuren, ramen en schuifdeuren, Buitenvloer afwerking, Binnenvloer afwerking, Zwembad, Tuin, Keuken, Badkamers, Wasgedeelte, Elektra, Water en Afwateringssysteem, Airconditioning en de Ommuring.

 
 

Huis kopen vlakbij Huahin

Huis kopen vlakbij Huahin

Gelegen in de tropische natuurm 25 kilometer ten zuiden van Huahin. Deze prachtige villa met 600 m² grond staat te koop tegen een goede prijs. 3 Slaapkamers, Woonkamer met Europese keuken en Thaise keuken achter het huis. Er is overal aircondining en de villa is prachtig gemeubileerd.

 


vakantiehuizen kopen in Thailand

vakantiehuizen kopen in thailand

Vakantiehuizen kopen in Thailand en zo uw eigen business beginnen. Deze huizen zijn vorig jaar opgeleverd en bieden een kans te beginnen in Thailand. Gelegen in het rustige en groene Ban Krut.

 
Pagina 1 van 3123