dagtour vanuit Cha-am of Hua hin

Dagtour vanuit Cha-am naar Kuan Yinen de zoutvelden

ID:4534

Doe deze leuke dagtour vanuit Cha-am of Hua Hin. Om ongeveer half 10 vertrekken wij uit richting Petchaburi. Eerst bezoeken wij het park geheel gewijd aan de boedhistische godin Kuan Yin, hier krijgt U een kleine uitleg over de verschillende stromingen in het boedhisme, en lopen wij door het park, opweg naar het grootste houten Kuan Yin beeld in de wereld, afgebeeld met duizend armen.

Daarna gaan wij naar de stad Petchaburi daar bezoeken wij de grotten van de temple Ban Dai It, in de grotten staan 1700 boeddha beelden uitgestald. Vandaar bezoeken wij de temple Wat Phra Non, waar de derde grootste liggende boeddha van Thailand ligt.

We gaan weer op weg, we rijden de stad uit richting de zee, rijden door een brede straat die smaller en smaller word, tot we bij de enorme zoutvelden uitkomen, een imposant gezicht, we rijden langs de zoutvelden, naar het kleine strandje voor de Thaise tourist, Hat Chao Samran, hier een kleine stop. Verder rijden we weer richting Cha-am opnieuw maken wij een stop bij het strand van Puk Tian waar je een aantal grote beelden in de zee ziet staan.

Dan opweg naar huis in Cha-am of Hua Hin, waar wij ongeveer tussen 17.00 en 18.00 uur aankomen.

Inclusief deze dagtour. gids, transport, water, cola, entree geld en fruit.

excursie vanuit Cha-am en Hua Hin

Kuan Yin petchaburi

 

dagtour vanuit Cha-am of Hua hin

Prijs / Rate information

Dagtour vanuit Cha-am naar Kuan Yinen de zoutvelden

 

 

Leave a Reply