excursie kengkrachan dam

excursie Kengkrachan dam

ID:2814

Aanrader! De excursie Kengkrachan dam en beeldentuin is een leuke dagtour vanuit Cha-am of Huahin. Zeker een aanrader voor mensen die niet lang willen reizen en het  regenwoud willen ervaren. De stuwdam ligt aan de voer van het nationale park en biedt een prachtig uitzicht. In het westen wordt dit nationale park begrensd door de Myanmarese grens en het Tenasserim gebergte.

Het meer achter deze dam is het 45 km² grote Kaeng Krachan-stuwmeer met eilandjes en omringd door bergen. In het Nationaal Park Kaeng Krachan komt o.a. tropisch regenwoud, savanne en zoutwatermoeras voor.

Dag indeling excursie Kengkrachan dam in grote lijnen
In de ochtend, ophalen bij het verblijf in Cha-am of Hua Hin
Uitgebreid bezoek aan de Keangkrachan DAM, het stuwmeer en het bezoekerscentrum 
Bezichtiging van eenbeelden tuin, met uitleg van de achtergrond
Gezamelijk lunchen in een goed restaurant
Een bezoek aan Petchaburi stad met aan 3 leuke stops
Terugkomst bij het verblijf aan het eind van de middag

Inclusief: frisdrank en fruit, toegang, vervoer en begeleiding
Prijs per persoon: 1700Baht*
*Exclusief de kosten van uw lunch bestelling

[grw place_photo=”https://maps.gstatic.com/mapfiles/place_api/icons/generic_recreational-71.png” place_name=”Kaeng Krachan National Park” place_id=”ChIJs1D9_EOJ_DARWF0AXS6vvBs” pagination=”5″ text_size=”120″ refresh_reviews=true lazy_load_img=true reduce_avatars_size=true open_link=true nofollow_link=true view_mode=”list”]

Deze excursie Kengkrachan dam is onze aanbeveling vanwege de korte reistijd, interessante uitleg en veelzijdigheid tijdens de tour. Wilt u mee of heeft u vragen, neem dan even contact op via het formulier op deze webpagina. Wij nemen u echter niet mee het Keng krachan National Park in, hiervoor dient u minimaal te overnachten. Dit zal in goed overleg moeten worden georganiseerd.

Geotag Icon Show on map
excursie kengkrachan dam

Prijs / Rate information

excursie Kengkrachan dam

 

 

Leave a Reply