drijvende restaurants

Kanchanaburi excursie river Kwai (ID 2)

ID:3658

Tijdens de Kanchanaburi excursie river Kwai stapt u in de footsporen van toen nog (2004) Koningin Beatrix en Prins Willem-Alexander in het stadje Kanchanaburi (Thais: กาญจนบุรี). De hoofdstad van de provincie Kanchanaburi en ligt aan de samenvloeiing van de River Kwai waar de beruchte burg uit de Tweede wereldoorlog te bezichtigen is. Bij het aanleggen van deze spoorverbindingsburg tussen Birma en Thailand door de Japanners zijn heel veel dwangarbeiders om het leven, waaronder ook veel Nederlanders.

Tijdens deze Kanchanaburi excursie river Kwai nemen wij u mee naar het museum en naar de militaire begraafplaats waar ook veel Nederlandse KNIL-militairen liggen.

Lees meer op Wikipedia

De Kanchanaburi excursie river Kwai in het kort

drijvende restaurants

drijvende restaurants op de rivier

S’ochtends vertekken vanaf uw verblijf in Huahin of Cha-am. We maken een Korte stop in Ratchaburi, even de benen strekken en mooie grotten te bekijken. Dan hebben we lunch op het vlot bij de  beruchte brug over river Khai. Heerlijk!
* Frisdrank en fruit is inclusief
* De lunch is exclusief omdat we niet weten wat mensen bestellen

Beoordelingen van toeristen

Lees hier wat mensen vinden van deze brug maar dit is niet over onze excursie

[grw place_photo=”https://maps.gstatic.com/mapfiles/place_api/icons/generic_business-71.png” place_name=”สะพานข้ามแม่น้ำแคว” place_id=”ChIJU-XXyPl04zARHNuUTjgbkuI” pagination=”5″ text_size=”120″ refresh_reviews=true lazy_load_img=true reduce_avatars_size=true open_link=true nofollow_link=true view_mode=”list”]

Geotag Icon Show on map
drijvende restaurants

Prijs / Rate information

Kanchanaburi excursie river Kwai (ID 2)

 

 

,

Leave a Reply