Olifanten tocht

ID:3328

Olifanten hebben altijd een speciale plek gehad in de Thaise historie. Met hun uiterlijke zachtheid en aangeboren talenten verdienen ze respect, liefde en bewondering. Een symbool van macht en ironisch genoeg vrede. De nationale vlag van Siam droeg het embleem van een witte olifant.

olifanten rit in huahin

olifanten rit in huahin

Het aantal olifanten in Thailand wordt steeds minder met slecht 3000 tot 4000 olifanten in het land. Door meer aandacht van de mensen zijn er tegenwoordig olifanten kampen waar deze vriendelijke reuzen worden hout verplaatsen en bezoekers vermaken.

Jouw olifanten mahout (verzorger ) zal je meenemen door semi-jungle naar de top van de berg voor een prachtig uitzicht over Huahin en de zee om vervolgens, via een kleine rivier, terug te keren naar het kamp om even te relaxen met coconut juice en fruit. Daarna terug naar het hotel.

Wat is inclusief?

  • Transport met songtaew non air- conditioned and olifanten rit.

Elephant Riding Hua Hin Prijs:

  • 1,000 Baht per persoon minimum 2 pax
  • 800 Baht per persoon minimum 10 pax

Wanneer is the Elephant Riding Hua Hin tour?:

  • Elke dag van 9 am to 3 pm

[contact-form-7 id=”2660″ title=”Tours”]

Prijs / Rate information

Olifanten tocht

 

 

One thought on “Olifanten tocht

  1. Danny Stevenick

    Olifant tocht was vrij kort en niet de moeite. 9:30 opgehaald en om 12 u al terug in hotel. Niet de tijd om rond te kijken..wel de olifanten gevoederd met bananen. Taxi chauffeur kwam al twee maal vragen om te vetrekken en olifantberijder was misnoegd omdat we de zeer dure prullen onderweg niet wilde kopen. Heb al vele tochten gedaan…dit was de minste
    Hebben er toch een fijne dag van gemaakt

Leave a Reply