Waterval en Aquarium in Prachuap khirikhan

ID:2048

De Waterval en Aquarium tour is een een combinatie van twee attracties. S’ochtends word u opgehaald en dan gaan we naar Huai Yang waterval. Dit is een mooie plek maar de waterval is niet heel hoog. Daarna houden we lunch in het mooie en beroemde Ao Manao. Dit is een legerbasis met een mooi strand en blauwe zee. Daarna doet u een bezoek aan het Aquarium in Prachuap Khirikan.

  • Airconditioned mini-bus die u ophaalt bij uw verblijf
  • Vriendelijke begeleiding
  • Softdrinks en fruit zijn inbegrepen
  • Entree tickets zijn inbegrepen

Alle excursies kunnen flexibel worden georganiseerd. Tijdens deze toer ziet u Aquariums met o.a. tropische vissen en schildpadden. Ook kan een duik worden genomen in Aomanao leger basis aan het idyllische strand. Een lekker dagje op pad!

Prijs indicatie: 2300THB/per persoon (vanuit Hua hin of Cha-am)

Wat schrijven mensen over aquarium

[grw place_photo=”https://maps.gstatic.com/mapfiles/place_api/icons/museum-71.png” place_name=”King Mongkut Memorial Park of Science and Technology Waghor” place_id=”ChIJ8_0-l5eF_jARA5swOfol15Y” pagination=”5″ text_size=”120″ refresh_reviews=true lazy_load_img=true reduce_avatars_size=true open_link=true nofollow_link=true view_mode=”list”]

Zelf op pad?

Doen! Indien u zelf een trip wil maken is dit gebied een aanrader vanwege de mooie baai en stranden. Met de trein kunt u naar Prachuap Khirikhan gaan vanaf Huahin. De treinreis duurt ongeveer 6 uur maar kan vertraging oplopen. In Prachuap Khirikhan een leuk guesthouse boeken is geen probleem. Wij raden Maggie’s guesthouse aan! Wij hebben ook een pagina over de stad Prachuap Khirikhan met uitgebreide informatie en foto’s. Lekker 2 of 3 dagen genieten is prima.

Oh ja de waterval is  niet echt spectaculair in het droge seizoen. De natuur is wel heerlijk en verfrissend.

Geotag Icon Show on map

Prijs / Rate information

Waterval en Aquarium in Prachuap khirikhan

 

 

,

One thought on “Waterval en Aquarium in Prachuap khirikhan

  1. Ton

    Hoi M. ,

    Gisteren hebben we een heerlijke dag gehad. Busje was keurig op tijd en bracht ons als eerste naar het aquarium waar we genoten hebben van alle mooie vissen.. Daarna een heerlijke lunch en gewandeld naar de waterval. Sue en Mark hebben het heel goed gedaan. We vinden het jammer dat we pas nu met hun een excursie gemaakt hebben en niet 4 weken eerder met hen in contact zijn gekomen.

Leave a Reply