Compleet Huis in Sportvillage huren

ID:14483

Lekker overwinteren in een compleet gemeubileerd huis in een gezellige wijk. Welkom in Sport Village een prima woning die een standaard renovatie heeft gehad en klaar is voor uw overwintervakantie.

huis Cha-a
huis Cha-a
huis Cha-a
huis Cha-a
huis Cha-a
huis Cha-a
huis Cha-a
huis Cha-a
huis Cha-a
huis Cha-a
huis Cha-a
huis Cha-a
huis Cha-a
huis Cha-a
huis Cha-a
huis Cha-a
huis Cha-a
huis Cha-a
huis Cha-a
huis Cha-a
huis Cha-a
huis Cha-a
huis Cha-a
huis Cha-a
huis Cha-a
huis Cha-a
huis Cha-a
huis Cha-a
huis Cha-a
huis Cha-a
huis Cha-a
huis Cha-a
huis Cha-a
huis Cha-a

Het huis beneden en boven

Indien u het compleet huis in Sportvillage huren gaat zult u gebruik maken van de woonkamer met TV hoek met sofa. In de keuken staat een eettafel koelkast en gasfornuis met twee pitten. De keuken is standaard en groot genoeg om prima te koken en te eten. Uiteraard is buiten eten op de veranda ook een goede optie in het tropisch Thaise klimaat. De stoelen om buiten te kunnen zitten staan onder de trap, dat kunt u op de foto’s zien.

Boven zijn twee slaapkamers en een badkamer. Ook is er airconditioning aanwezig om af te koelen, zelfs tijdens de wintermaanden.

Is het Sportvillage gezellig dan?

De bewoners die hier in het Sportvillage verblijven, zijn vaker in Thailand geweest of blijven lang in Thailand dus een praatje maken hoort bij de dagelijkse routine. De buurman bijvoorbeeld komt jaarlijks 6 maanden in het land. Een van de ontmoetingsplekken is het zwembad, waar je ook een drankje kunt bestellen. Ook kunt u bij het zwembad fietsen of een brommer huren.

Welke faciliteiten zijn er nog meer in het woonpark ?

Het huis is gelegen aan een rustig pleintje op 200 meter lopen van het zwembad. Het zwembad heeft ligstoelen en er is gratis Wifi internet beschikbaar. Het Sportvillage Cha Am heeft een prettige atmosfeer en er zijn inmiddels diverse voerzieningen aanwezig voor overwinteraars. Zoals kleine winkeltjes, motorbike en auto verhuur en laundy (was) service. Deze woning is inclusief zwembad toegang en Wifi.

Wat is er te beleven in de omgeving?

Het woonpark is gelegen aan een weg die onder de lokale bevolking bekend staat als ‘hospital road’ omdat deze weg naar het Cha-am ziekenhuis gaat. De afstand naar het strand en boulevard is goed te fietsen en met een brommer bent u er natuurlijk heel snel. U kunt bijvoorbeeld makkelijk gaan eten bij Aroi Restaurant of Sea zabb en ook het nieuwere Mexicaans eten is erg lekker.

Dus een geweldig goed huis in een fijne omgeving. Wij heten u welkom! De prijs is niet inclusief uw stroom en waterverbruik dus houdt u er rekening mee dat de extra kosten ongeveer 25 – 50 euro per maand extra zijn. De grootste kostenpost is de airconditioning dus denk aan het milieu en uw portemonnee.

Number of guests

 2 - 4 personen

 Vakantiehuis 

 • Keuken
 • Woonkamer
 • 2 slaapkamers
 • 2 badkamers
 • Zwembad in het woonpark
 • Free Wifi
 • TV
 • Airconditioning
 • Terras
 • Buiten meubilair
 • Eettafel met stoelen
 • Koelkast
 • Magnetron
 • Waterkoker

Facilities: Receptie, Zwembad, Wifi Internet, Car Park

Things to doZwemmen, Zonnen, Wandelen, Kitesurfen, Strand wandelen, Nachtclubs en Bars, Watersport, Golf, Amusement park, Thaise Markt, Minimart, Winkelcentrum, Fietsen, Tours, Thaise en Westerse restaurants

Cha-am,  in het centrum.
Geotag Icoon Toon op kaart

Prijs / Rate information

Compleet Huis in Sportvillage huren

1 maand / month
22000 THB = €.

,

1 gedachte over “Compleet Huis in Sportvillage huren

 1. AvatarMoesman

  Ondanks dat we voor mij aan de verkeerde kant zaten en er mankementen met het huis waren, waren erg blij om uit de kou te zijn. Ik weet niet of jullie het in de gaten hebben er is nogal wat problemen met de elektrischiteit ik zou daar toch even achteraangaan.

Geef een reactie