huis sportvillage met serre

huis Sportvillage huren – met glazen serre

ID:11181

De mensen die huis Sportvillage huren weten waar ze een prettige winter kunnen hebben, namelijk in Cha-am, Petchaburi. Wij hebben voor u in dit prettige woonwijkje, genaamd Sportvillage Cha-am. Deze woning heeft een Duitse mede-eigenaar en is netjes gerenoveerd om te voorzien in alle gemakken. De ingang van het huis is over het terras. Op de foto’s is te zien dat de terrasstoelen en tafel staan opgeslagen in de keuken dus lekker buiten zitten is er zeker bij gedurende uw vakantie hier.

   
huis sportvillage (30).JPG
huis sportvillage (31).JPG
huis sportvillage (33).JPG
huis sportvillage (38).JPG
zwembad Cha-am.JPG
zwembad Sportvillage Cha-am.jpg
3bb internet router.JPG
huis sportvillage (1).JPG
huis sportvillage (2).JPG
huis sportvillage (4).JPG
huis sportvillage (6).JPG
huis sportvillage (8).JPG
huis sportvillage (9).JPG
huis sportvillage (11).JPG
huis sportvillage (13).JPG
huis sportvillage (17).JPG
huis sportvillage (18).JPG
huis sportvillage (19).JPG
huis sportvillage (21).JPG
huis sportvillage (22).JPG
huis sportvillage (24).JPG
huis sportvillage (25).JPG
huis sportvillage (26).JPG
huis sportvillage (27).JPG
huis sportvillage (5).JPG
huis sportvillage (30).JPG
huis sportvillage (31).JPG
huis sportvillage (33).JPG
huis sportvillage (38).JPG
zwembad Cha-am.JPG
zwembad Sportvillage Cha-am.jpg
3bb internet router.JPG
huis sportvillage (1).JPG
huis sportvillage (2).JPG
huis sportvillage (4).JPG
huis sportvillage (6).JPG
huis sportvillage (8).JPG

Bij binnenkomst in het huis treft u een nette zitkamer met grote televisie. In het midden van de woning staat de trap naar boven en daarachter kunt u koken in een moderne keuken. In deze keuken staat ook een ruime koelkast en aparte eettafel. De woning is ook inclusief eigen wasmachine en op de televisie kunt u het Nederlandse nieuws volgen op BVN.

De slaapkamer aan de achterkant heeft een speciale glazen afsluitbare serre om te relaxen. Zo kun je genieten van het uitzicht en de wind indien u de ramen opent.

De omgeving van huis Sportvillage

Het woonpark is gelegen aan een weg die onder de lokale bevolking bekend staat als ‘hospital road’ omdat deze weg naar het ziekenhuis gaat en uit eindelijk Cha-am uit richting Puktian en Hat Sao San Lan. De afstand naar het strand is goed te fietsen maar lopen is wat ver zeker in de warme zon. Als u vanuit het Sportvillage links af gaat, op de zogeheten ‘hospital road’ dan komt u ook bij diverse kleine restaurants. Het Mums Bistro restaurant is 1 kilometer van het woonpark, populair en goedkoop. Indien u huis Sportvillage huren wilt of interesse heeft, laat het ons dan zo spoedig mogelijk weten.

Number of guests

 2 - 4 personen

 Vakantiehuis 

 • Moderne keuken
 • Woonkamer
 • 2 slaapkamers
 • 2 badkamers
 • Zwembad in het woonpark
 • Internet
 • Kabel TV
 • TV
 • Airconditioning
 • Klein balkon
 • Terras
 • Buiten meubilair
 • Sofa
 • Eettafel met stoelen
 • Koelkast
 • Magnetron
 • Koffiezet
 • Waterkoker
 • Wasmachine

Facilities: Zwembad, Wifi Internet, Restaurant, Car Park

Things to doZwemmen, Zonnen, Wandelen, Kitesurfen, Strand wandelen, Nachtclubs en Bars, Watersport, Golf, Amusement park, Thaise Markt, Minimart, Winkelcentrum, Fietsen, Tours, Thaise en Westerse restaurants

Cha-am,  Bij het centrum.
Geotag Icon Show on map
huis sportvillage met serre

Prijs / Rate information

huis Sportvillage huren – met glazen serre

1 maand / month
22000 THB = €.
3 maanden
60000 THB = €.
* Prijs is excl. 7% BTW
** Prijs is excl. 29 euro adminstratiekosten

,

One thought on “huis Sportvillage huren – met glazen serre

 1. Gerard en Emy Kriek

  We zijn 3 maanden in Holliday Village geweest. Was heel gezellig, het is een dorpje op zich. Iedereen groet elkaar en buren zijn heel behulpzaam. Er is een groot zwembad waar je ook iets te drinken kunt bestellen. Als je het straatje uit loopt zie je meteen aan de overkant de kraampjes met fruit en groente, restaurantjes enz. Ga je naar links zijn er meerdere winkeltjes. Iedere vrijdag en maandag is er een goedkope markt. Ook is er op woensdag een hele grote markt op 15 minuten loopafstand. Hier kun je veel andere toeristen tegenkomen, souvenirs kopen en ja hoor…. Duitse worsten, broodje shoarma en nog veel herkenbare dingen. Je koopt je eten en gaat op het terras zitten eten, bestel wel iets drinken in het tentje want dan mag je gebruik maken van de servetten en ze ruimen zelfs je rommel op. Het huis was ideaal, veel ruimte en een terras aan de voorzijde. Zeer grote woonkeuken, alles aanwezig om zelf te koken. Als je echt Hollandse pot wil maken ga dan naar de Makro (loopafstand) ze hebben alles. Ook is er een Nederlandse winkel dus mocht je heimwee hebben naar Nederland na een poos kun je hier terecht. Fietsen huren of kopen is gewenst als je de hele buurt wilt verkennen. Niets is echt ver weg je kunt zelfs naar het strand lopen maar ja, wel makkelijk op de fiets. Kun je op de terugweg meteen lekker brood meenemen van Love Bread! Wij hebben een heerlijke tijd gehad een aanrader voor alle mensen die Thailand een warm hart toedragen.

Leave a Reply