excursies

De excursies die wij beschrijven kunnen in werkelijkheid aangepast zijn. Wij doen ons best om de excursie te organiseren in samen werking met onze lokale specialisten. De trips en tours zijn in het Engels tenzij anders vermeldt.

  

Santorini Waterpark bij Cha-am

santorini waterpark

De jonge jeugd kan zich prima vermaken in kinderbadje met een pirateneiland en diverse glijbanen. Voor de ouderen is er een golfslagbad en een restaurant. Er zijn spectaculaire glijbanen met onder andere een Cobra glijbaan waarbij je met z’n tweeen uit de mond van deze gigantische slang naar beneden dendert op een opblaasband.

  Geotag Icoon Toon op kaart
 

Waterval en Olifanten rit bij Huahin (ID 3)

Pa-La-U-Waterfall-and-Elephant-Riding-Huahin

De tocht start s’ochtends en na de pick-up rijden we naar het westen. We rijden langs diverse ananas plantages alvorens wij bij u de waterval komen. Vervolgens maken wij ter voet een tocht naar het 4de level waar u in de natuurlijke vijver zult treffen met wilde vissen.

 
    

Olifanten tocht

Jouw olifanten mahout (verzorger ) zal je meenemen door semi-jungle naar de top van de berg voor een prachtig uitzicht over Huahin en de zee om vervolgens, via een kleine rivier, terug te keren naar het kamp om even te relaxen met coconut juice en fruit. Daarna terug naar het hotel.

 
 

Golf in Thailand

Lees meer over de mogelijkheden van golf in Cha-am en Huahin. Dit zijn de speciale “green fees” inclusief het vervoer vanaf uw verblijf! Lekker een dagje op de golfbaan in Hua Hin of Cha-am

 
Pagina 1 van 212