bezoek cicada markt

Cicada Markt Hua hin

ID:11345

Cicada Markt Hua hin is onderverdeeld in vier gebieden namelijk Mode of Fashion, Cicada Art en kunst, Cicada eten en het Amfitheater. U kunt genieten van straatmuzikanten als je binnenkomt, u kunt kiezen uit de grote verscheidenheid aan eten en drinken en zijn regelmatig toneelstukken in het Amfitheater. Dus Cicada heeft het allemaal. Enkele van de andere attracties hier zijn het enorme scala aan unieke kunst en ambachtelijke verkopers, evenals eenmalige kledingstandaards die een genot zijn om door te dwalen op Art La Mode.

Cicada Art @ Cicada Markt Hua hin

De twee witte gebouwen in het midden van de markt zijn Cicada Art Factory. Deze dienen als een locatie voor kunsttentoonstellingen met jonge, originele lokale kunstenaars, evenals die van verder weg. Het bevat regelmatig kunstwerken die uiteenlopen van illustraties, portretten, schilderijen, foto’s en sculpturen. Dit voegt zo’n cultureel element toe aan Cicada Market Hua hin.

Eten op Cicada Markt

Cicada Cuisine ligt in een cirkel in het midden van de markt en garandeert u dat u nooit ver van een voedselverkoper bent die iets heerlijks bereidt. Het vinden van een zitplaats met tafel is geen probleem en eenvoudig. Er is van alles te vinden, van Street Food tot zoetigheden en internationale gerechten en alles vers gekookt voor u. Alles is duidelijk geprijsd, dus u kunt gewoon wijzen en betalen!

Cicada Markt Hua hin

eten Huahin op Cicada Market

Waar en Wanneer is de Markt open?

Deze avondmarkt is niet elke dag open, hou hier dus rekening mee. Als u rijdt, is er parkeergelegenheid aan de overkant van de hoofdweg van de ingang naar Cicada of achter Tamarind markt. De lokale Green Songthaews lopen beide kanten voorbij beide markten en er staan ​​altijd Tuk-Tuks klaar om je mee te nemen.

Wat vinden de mensen ervan die er geweest zijn?

Lees de google reviews over deze niet te missen avondmarkt!

[grw place_photo=”https://maps.gstatic.com/mapfiles/place_api/icons/generic_business-71.png” place_name=”Cicada Market” place_id=”ChIJy0xwZIyr_TARhN-8TbWDEN8″ pagination=”8″ text_size=”120″ refresh_reviews=true lazy_load_img=true reduce_avatars_size=true open_link=true nofollow_link=true view_mode=”list”]

Openingstijden van de Cicada Markt

Vrijdag en zaterdag 16.00 uur tot 23.00 uur
Zondag 16.00 uur tot 22.00 uur

Dus deze markt en de Tamarinde Markt ernaast zijn twee leuke avondmarkten in Huahin om zelf te bezoeken.

Openingstijden Tamarinde Markt:

Donderdag – zondag 17.00 uur • 23.00 uur

 

Geotag Icon Show on map
bezoek cicada markt

Prijs / Rate information

Cicada Markt Hua hin

 

 

, , ,

Leave a Reply