Tag Archives: Krabi vakantiewoning

krabi in Thailand Krabi staat vaak op de mooie promotie plaatjes van Thailand. Het bekende witte strand, helder blauw zee en loodrechte krijt rotsen. Vaak staat er ook nog een Thais bootje op de foto. Maar Krabi is absoluut de moeite waar om zelf te zien. Vele zien Krabi als een goede mix tussen gemak en levensstijl. Mensen, zoekende naar het idyllische strand leven dat Phuket en Koh Samui vroeger had, voelen zich tegenwoordig aangetrokken tot Krabi.
Krabi bestaat uit diverse natuurparken en meer dan 80 eilanden. De populaire plaatsen om te bezoeken in Krabi zijn onder andere Hat Noppharat Thara, Ao Nang, Railay, Ko Phi Phi National Park. Het badplaatsje Ao Nang is goed (toeristisch) ontwikkeld en is een leuke plaats om een te beleven. Er zijn er vele hotels en resorts die u in het laagseizoen rustig kunt benaderen maar in de maanden december, januari en februari veel beter kunt reserveren. De prijs voor dezelfde kamer in deze piek periode kan voor een ‘walk-in’ gast zo tweemaal of driemaal zo hoog zijn als in het laagseizoen dus online of rechtstreeks via ons reserveren is dus aanbevolen. In deze badplaats treft u goede brede stoepen, leuke ‘walking streets’ om souvenirs te bekijken, vele restaurants en allerlei mogelijke uitstapjes naar mooie plekken. Populaire activiteiten in deze omgeving zijn o.a. snorkelen, kanoën, watervallen, grotten bezichtigen, vogels spotten en eco-tours. Ook kunt u vanaf hier met een boot naar het bekende Phi Phi eiland, Railay Beach en andere locaties.

De trip naar Phi Phi eiland vanaf Noppharat Thara beach is goed te doen en is ook erg populair. De Phi Phi eilanden, onderdeel van een nationaal park, zijn erg mooi om te bezichtigen. U kunt zowel dagtrips maken als trips met overnachtingen.

Sabai Resort in Krabi

Sabai betekend ‘relax’ en dit Sabai Resort in Krabi is dan ook een comfortabel resort om te verblijven. Op slechts 1 minuut lopen van het strand. Met heerlijk zwembad en Italiaans Restaurant!

details:

at Sea Condo

Verblijf at Sea Condo in Krabi en weet zeker dat u kunt genieten van uw wintervakantie. Deze studio is gelegen op de vierde verdieping en is geschikt voor 1 of 2 personen.

details:

Krabi Sea Condo

Bent u van plan in Krabi wat langer te verblijven? Huur dan in Krabi the Sea Condo apartment voor uw verblijf. Het appartement is gelegen op de zesde verdieping

details:

Zomervakantie korting voor het gezin in Krabi

Bespaar 12000 Baht (= meer dan 300 euro) en boek het 2 slaapkamer appartement in Krabi Thailand met deze zomervakantie korting voor het gezin voor 1 maand!

details:

Sabai appartementen in Krabi – Langverblijf

Als u Krabi de moeite waard vind om langer te bezoeken, huur dan een van deze appartementen in Krabi Sabai. Het appartementen complex bestaat al sinds 2004.

details:

Appartementen in Aonang

Appartementen in Aonang krabi huren is voordeliger en comfortabeler voor mensen die graag een maand of langer van Aonang Krabi willen genieten.

details:

Appartement in Krabi Thailand

Een 2 slaapkamer appartement in Krabi Thailand huren is een leuke en voordelig optie voor 4 personen! Compleet met veranda, zwembad en keuken vlakbij het strand van Noppahrat Thara en Aonang.

details:

Miti Resort in Aonang Krabi

Dit nieuwe hotel is gelegen aan de rand van het centrum van Aonang. Kamers zijn stijlvol gemeubileerd en gedecoreerd met verschillende stijlen. Het is er schoon en er zijn zowel trappen als een lift.

details:

Appartement in Krabi

De standard appartementen zijn geschikt voor 2 personen met een oppervlakte van 72 m2. Appartementen bij Aonang hebben 1 keuken, 1 slaapkamer, badkamer en 1 woonkamer.

details:

White Sand Krabi Hotel

Het White Sand Krabi Hotel ligt in het centrum van Aonang op vijf minuten van het witte strand van Krabi. Het hotel, 5 verdiepingen heeft prachtig zwembad en dakterras.

details: