Hin Lek Fai Hua Hin berg

Hin Lek Fai Hua Hin berg

Hin Lek Fai Hua Hin biedt een oase van rust in Huahin en met uitzicht op de oceaan. Deze mooie bekende berg van Hua Hin achter het treinstation. Zeker de moeite waard om te bezoeken als u in Hua hin bent. Het Viewpoint is een park met meerdere uitzichtpunten die de moeite waard zijn. Voor de liefhebbers is er een apen kolonie maar indien u niet zo van dieren houdt is het beter deze apen te vermijden. Er zijn een aantal kleine winkels op de top waar het park begint. Hier kunt u terecht voor water, frisdrank en andere verkoeling.

Het beste tijdstip om Hin Lek Fai te bezoeken is in de ochtend en de avond want dan is het minder warm. Lopen en fietsen vanaf het centrum is ook te goed als u fit bent. U kunt deze locatie goed bereiken met de scooter of tuk-tuk. Overigens is het een goed idee om etenswaren uit het zicht van de apen te houden. Dus geen plastic zakje met eten of blikjes drinken want anders zullen de apen u waarschijnlijk benaderen.

Geniet van het uitzicht en een fijne trip !

Eventuele accommodatie voor 1 – 2 personen in de buurt van de berg:

1. Smile house Resort

Good place Smile House Hua Hin near Hinlek Fai

2. Tira Tira appartementen

lang verblijf in Huahin centrum

Deze twee opties zijn ideaal voor langverblijf dus een maand of langer.

Review van het Hin Lek Fai in Hua hin

Lees de reviews van mensen die al zijn geweest.

[grw place_photo=”https://maps.gstatic.com/mapfiles/place_api/icons/geocode-71.png” place_name=”Hin Lek Fai” place_id=”ChIJUxHWSAxV_DARgBI4LLwjAgQ” pagination=”5″ text_size=”120″ refresh_reviews=true lazy_load_img=true reduce_avatars_size=true open_link=true nofollow_link=true view_mode=”list”]

Leave a Reply