Lokatie: Bankrut

Ver ten zuiden van het drukke toeristische Huahin ligt “Bankrut Thailand”. Dun bevolkt, met de echte tropische natuur die je van Thailand mag verwachten namelijk heerlijke lange stranden, veel groen tussen de biologisch cocosnoot plantages en rijst velden. Kom dus kijken in Bankrut vlakbij Bangsaphan in Phrachuap Kirikhan.


BanKrut heeft ook een treinstation met mogelijkheid om naar het zuiden te gaan (tot aan Hatyai). Er gaan dagelijks treinen en bussen naar Huahin en Bangkok. Een heerlijke vakantie bestemming!

Er zij vele restaurants, een aantal cocktail bars en een pizzeria. Op de top van de berg ligt een paleis genaamd: Chedi Phakdi Paka (zie ook onze video). Een mooi Thais paleis met vele vertrekken op een plek met adembenemend uitzicht. Deze lokatie is ideaal voor overwinteraars die lang verblijven en willen genieten van rust, natuur, lekker Thais en Westers eten in tropische temparaturen. U kunt hier gemakkelijk de groene omgeving verkennen per per fiets of scooter want er is niet te veel verkeer en de wegen zijn goed.

Meer lezen over deze badplaats? Volg dan deze link met tips en klimaatcijfers.

Privé Woning in Suan Bankrut Beach Resort

Suan Bankrut Beach Resort

Welkom in deze privé woning in Suan Bankrut Beach Resort. Ideaal voor 2 personen die kunnen genieten van het leven in de tropen met de veiligheid van een resort

Meer over: ,

Vakantie Villa Bankrut type B

Deze Vakantie Villa Bankrut type B hoort bij het Nanachart Resort in Bankrut. Zeer goed gemeubileerd, naast het zwembad op 2 minuten van het strand. Verblijf deze winter in een prachtige betaalbare villa?

Meer over: ,

Huisje met keuken in Suan Bankrut Beach Resort

huisje met keuken in Suan Bankrut Beach Resort (02)

Dit huisje met keuken in Suan Bankrut Beach Resort is ideaal voor 2 personen die graag willen genieten van het leven in het dorp Bankrut.

Meer over: ,

Suan Bankrut Beach Resort Bungalow

bankrut beach resort bungalow

In het Suan Bankrut Beach Resort Bungalow bieden wij een heerlijke plek voor een vriendelijke prijs. Inclusief stroom en 1x schoonmaak per week

Meer over: ,

Prayook Resort Strand Bungalows met direkt zicht op zee

Prayook Resort Strand Bungalows bieden direkt zicht uitzicht op zee. De bungalows zijn onderdeel van het Prayook Resort in het kleine touristen dorp Bankrut.

Meer over:

vakantiehuis Bankrut huren in Golden Sea Village

vakantiehuis Bankrut (5)

Indien u een vakantiehuis bankrut wilt huren is dit een prettige optie. Een vakantiehuis op ongeveer 500 meter lopen van het strand.

Meer over: ,

Beach House Bankrut – villa aan het strand

beach house Bankrut

Dichtbij de zee en het strand is natuurlijk heerlijk. Dit Beach House Bankrut biedt een heerlijke locatie met de luxe voor een goede warme vakantie in de win

Meer over: ,

Goedkoop land bij het strand

Goedkoop land bij het strand

Goedkoop land bij het strand van Bankrut is een leuke optie voor investeerders. Zie hier de foto’s van het stukje grond en de omgeving. Twintig duizend Euro voor ongeveer 192 vierkante meter grond bij het strand. Cheap Land for Sale!  

Meer over:

Ocean and Sea apartment Bankrut

Ocean and Sea Apartment

Aan de mooiste stranden van Thailand ligt dit “Ocean and Sea apartment” complex. In dit nieuwe appartementen complex hebben wij 8 appartementen met klein balkon te huur. Elke studio bestaat uit een slaapkamer met aparte badkamer.

Meer over:

Bankrut vakantiewoning

Bankrut vakantiewoning

De Bankrut vakantiewoning biedt uitkomst voor mensen die opzoek zijn naar rust, mooie stranden en een stukje Thaise cultuur. Past dit bij u lees dan verder?

Meer over: ,

Heerlijk vakantiehuis in Thailand Bankrut

vakantiehuis Thailand Bankrut

Wie is er niet op zoek naar een heerlijk en goedkoop vakantiehuis in Thailand voor de winter? Iedereen, want anders bent u op de verkeerde website. Welkom in het Golden Sea Village in Bankrut.

Meer over: , ,

Baan Klangaow Familie bungalow

Een familie bungalow aan het strand in dit Beach Resort in Bankrut is heerlijk. Laat u verwennen met een Thaise massage en lekker dagelijks ontbijtbuffet.

Meer over: ,

Klangaow Resort 2 persoonsbungalow

Van plan kort Bankrut in te blijven? laat u dan verwennen in het Strand Resort Baanklangaow. Een prachtig resort met dagelijks ontbijtbuffet, 4 verschillende zwembaden, vriendelijk personeel, gratis fietsen en een geweldig restaurant.

Meer over:

Vakantiehuis Bankrut strand

Een moderne vakantiehuis Bankrut strand is geschikt voor een fijne vakantie in Bankrut Thailand. Een moderne vakantiehuis Bankrut strand is geschikt vvoor een fijne vakantie in Bankrut Thailand.

Meer over: , ,

vakantiehuisje vlakbij strand

Dit vakantiehuisje vlakbij strand ligt in een woonpark genaamd Golden Sea Village. Een kleine moobaan met een prima atmosfeer.

Meer over: , ,