Annuleren of wijzigen Beleid

Betalingen Annuleringen MY Rooms Thailand

Op de website ‘Overwinteren in Thailand.nl’ biedt ons bedrijf MY Rooms Thailand limited partnership de mogelijkheid om uw vakantie te vieren in woningen en resorts. Hier volgt een beschrijving van de Betalingen Annuleringen regeling.

Borgsom

Eén van die details is de borgsom.  Deze is veelal van toepassing bij privé woningen, om bijvoorbeeld de kosten van het gebruik van elektriciteit mee te dekken. MY Rooms Thailand zorgt ervoor dat u uw borgsom volledig of verrekend terug krijgt bij het uitchecken. U kunt zelf de tijd van de check-out met ons vast te stellen per email. De borgsom vaak tussen de 5000 – 10000 baht afhankelijk van de betreffend aanvraag. De borgsom is ook om eventuele gemaakte schade aan de woning tijdens uw verblijf te verrekenen. Dit laatste is gelukkig nog nooit voorgekomen bij ons, afgezien van een gebroken wijnglas of beker.

Aanbetaling om te reserveren

Als u ons aanbod kreeg op uw verzoek om informatie over de beschikbaarheid dan kunt u direct reserveren met een aanbetaling. Deze aanbetaling is in Euro’s en kan worden voldaan door overmaking met iDeal (bank transfer). De hoogte van de aanbetaling is tussen de 20% tot 50% van het totaal bedrag. Na de aanbetaling ontvangt u binnen twee werkdagen de bevestiging van de overeenkomst.

Annulering voorwaarden

De administratiekosten zijn helaas nooit terug te vorderen. Indien u wilt annuleren  gelden de hieronder gestelde richtlijnen:

* Annulering binnen 3 dagen. Recht op het hele bedrag terug.

* Na de 3 dagen en 42 dagen of langer voor aankomstdatum. U heeft recht geen recht meer op de (eerste) aanbetaling. Dus deze zal niet worden gerestitueerd. Wij annuleren alles en het resterende bedrag wordt niet meer in rekening gebracht.

* No-show of annulering 3 dagen voor aankomstdatum in Thailand.
U bent verantwoordelijk voor het gehele overeengekomen totaal bedrag. Dus dit zullen wij in rekening brengen. In goed overleg, met officiële medische verklaringen, is een teruggave tot 50% mogelijk. Daaraan verbonden extra kosten worden door MY Rooms Thailand verrekend met de terugbetaling. Lees meer details hierover in onze algemene voorwaarden.

Betaling om te verblijven

Na de reservering vragen wij u het resterende bedrag voor aankomst over te maken op onze Thaise bedrijfsrekening. U moet dit uiterlijk 1 maand voor het vertrek naar Thailand doen. Na ontvangst van betaling krijgt u van MY Rooms een betalingsbevestiging per email. Wij kunnen u niet garanderen dat de reservering in stand blijft als de betaling later dan 3 weken voor uw aankomst binnenkomt. Wij verzoeken u om altijd een (elektronisch) bewijs van betaling te bewaren.

Wijzigen van datum van de reservering

Kleine wijzigingen van een aantal dagen (bijvoorbeeld 3 dagen) kunnen vaak kostenloos worden gemaakt via onze bemiddeling. Wij proberen u flexibel van dienst te zijn, maar kunnen u niet veel beloven als uw verzoek binnen een maand van uw aankomst binnen komt.