Lokatie: Payam eiland

Payam Eiland Payam Eiland

Ko payam is een van de aller noordelijkste eilanden in de Andaman zee, vlakbij Burma. De speedboot (350B) naar dit heerlijke eiland doet er slechts een half uur over vanaf Ranong en de grote boot doet er twe

e uur over. Op deze grote boot kunt u meer genieten van de tocht zelf want deze boot is hoger dus ziet u meer en bovendien vaart deze rustiger, immers is de reistijd is twee uur.

De pier op Rayong ligt in de mangroves en soms bij erg laag tij moet de boot uitwijken naar een hogere aanlegplaats vlakbij. Op het eiland Koh Payam aangekomen kunt er voor kiezen om met de scooter taxi naar u verblijf te gaan of om zelf een automatische scooter te huren en naar uw verblijf te rijden. Op Koh Payam zijn geen auto’s aanwezig.

Het eiland ligt bij het beschermd natuurgebied en ook mede omdat het grote toerisme er (nog) niet naar toe gaat, heeft het haar eigen karakter als groen natuurlijk eiland nog behouden. Er is een lokale bevolking met ondere andere een eigen school. Ook zijn er rubber en pinda plantages op het eiland.

tenthuis bungalow op Koh Payam

tenthuis op Payam

Voor overwinteraars die van frisse lucht houden zijn deze speciale tenthuis bungalow op Koh Payam een leuke optie voor vakantie. De tenten zijn opgezet in een open huis of eigenlijk bungalow daarnaast uw eigen privé badkamer.

details:

Bungalow op Koh Payam “Payam strand resort”

Opzoek naar een goede bungalow op Koh Payam eiland? welkom in dit vriendelijk resort op Koh Payam eiland aan het Ao Yai strand.

details: