appartementen

Deze categorie, appartementen in Thailand, biedt verhuur mogelijkheden per maand. Eventueel worden bungalows, hotelkamers ook beschouwd als appartementen omdat ze per maand voordeliger te huren zijn.

Samui Garden Resort – Superior Suite Villa

Garden Resort

Gelukkig heeft het Garden Resort het Superior Suite Villa beschikbaar als uw vakantieverblijf op Koh Samui, ook na de Corona pandemie. Privacy en vlakbij Lamai Beach!

details: ,

2 slaapkamers Baan Saechuan

Baan Saechuan Appartement

Het 2 slaapkamers Baan Saechuan, op de derde verdieping, direct bij het strand ongeveer 1,5 km ten zuiden van het stadscentrum van Hua Hin tegenover het Bangkok Hospital.

details: , ,

1 slaapkamer Baan Chai Talay

1 slaapkamer appartement aan zee

Dit 1 slaapkamer Baan Chai Talay is onderdeel van een zeer goed appartementen complex. Dit fijne volledig gemeubileerde appartement is van goede kwaliteit en rustig.

details: , ,

Huahin Mykonos Appartement in C

Mykonos Huahin Appartement

Met een condo in Huahin Mykonos weet u zeker dat u een prima overwinteringslocatie heeft voor een fijne locatie. Genieten van Huahin in Prachuapkhirikan

details: ,

vakantie appartement Mykonos huahin 2023

vakantie appartement Mykonos huahin 2023

Dit vakantie appartement Mykonos Huahin 2023 is gelegen in gebouw B, en biedt het comfort voor een lekkere overwinteringsvakantie in deze badplaats.

details: ,

Appartement Mykonos Poolview B

Apt Huahin Mykonos

Een eigen appartement huren in Huahin Mykonos voor uw overwinteringsvakantie 2022? Dit is een goede tip. Heerlijk dat het weer kan!

details: ,