meetingpoint bangkok luchthaven

Luchthaven taxi reserveren

Het regelen van transport vanaf de luchthaven in Bangkok naar uw vakantiebestemming in Thailand is belangrijk. Op deze webpagina kunt u uw Luchthaven taxi reserveren vanaf Bangkok airport naar plaasten zoals Cha-am, Hua-hin, Pranburi, Bankrut of of andere bestemmingen in Thailand.

Kunnen wij vandaag de Luchthaven taxi reserveren die ons direct naar het appartement brengt? Ja, het voordeel is dat wij weten waar uw appartement is dus hoeft u niet te zoeken want onze chauffeur is van te voren is ingelicht over de eindbestemming. De chauffeurs wachten u op bij het meetingpoint op de luchthaven van Bangkok. Zie hier bovenaan bijgevoegde foto van het meetingpoint op Suvarnabhumi Airport Bangkok.  U zult uw naam treffen bij het meetingpoint!

Anno 2023 bestaat het meeting point niet meer, nu leggen wij de gasten persoonlijk uit waar de chauffeur u zal treffen. Dit jaar is het treffen met de chauffeur meestal bij gate 3 nadat u met de koffers naar buiten komt.

Luchthaven taxi reserveren

Luchthaven taxi reserveren

Zie hier een voorbeeld.

Maak gebruik van onze taxi service als volgt:

Vul het formulier in > Ontvang bevestiging > betaal bij aankomst

Naar
Lokatie:
Taxi voor
2 Personen*
Aircon Minibus
voor 2 -10 Personen*
Cha-am 2300 Baht /rit 2800 Baht /rit
Hua Hin 2300 Baht/rit 3000 Baht /rit
Pranburi 2500 Baht/rit 3200 Baht /rit
Pattaya 2300 Baht/rit 3000 Baht /rit

* prijsindicatie anno 2019

Kunnen we ook vanaf Donmuang Airport reserveren?
Ja, dit vliegveld is populair voor binnenlandse vluchten en vluchten binnen Azie. Het trefpunt is ook het meetingpoint in de aankomst hal en de prijs per taxi is ongeveer 5 euro meer dan Suvarnabhumi Airport.

Kan ik ook zelf de taxi nemen vanaf Bangkok Airport? Jazeker dat ik ook mogelijk. De taxiservice op Suvarnabhumi Airport is 1 verdieping lager dan de aankomsthal. Dus bij aankomst dient u met uw koffers de roltrap of lift naar beneden te nemen. Buiten zijn er diverse balies, open zodat er kortere rijen staan. Sluit aan in de rij voor de balie en vertel de medewerker waar je heen wilt. De airport medewerker adviseert je vervolgens met welke taxichauffeur je mee kunt. Er wordt een bon uitgeschreven waarvan je een kopie krijgt. Hierop staat het licentienummer van de chauffeur. Ook vindt je er telefoonnummers en adressen waar je terecht kunt voor klachten, dus bewaar de bon goed. Op de bon staat tot slot duidelijk in zowel het Engels als het Thais uitgelegd, hoe de taxikosten worden berekend deze weet u dus niet van te voren.

 

Leave a Reply