sky gallery jomtien Pattaya

Jomtien Pattaya

Jomtien ligt ten zuiden van het bekende Pattaya. Jomtien heeft het voordeel dat het buiten de stad ligt, een mooi strand heeft en dit met vele westerse faciliteiten. Pattaya is een grote toeristen stad, vooral populair voor de walking street kroegjes met dames, lady-boys en luide muziek dus niet echt waar de overwinteraars naar opzoek zijn. Gelukkig zijn er ook positievere plaatsen om te verblijven, namelijk Jomtien.

Wat kunt u doen in Jomtien?

Tijdens de overwinteringsvakantie willen we wat gaan doen. Heeft u nog tips? Jazeker wij hebben hier een aantal idieeen voor tijdens het verblijf in Jomtien Pattaya.

Prasat Sut Ja-Tum

Prasat Sut Ja-Tum Jomtien

Prasat Sut Ja-Tum Jomtien

Leuke dag trip naar een dit kunstwerk gemaakt van jout. Prachtig om te zien op ongeveer acht kilometer van het centrum aan de noordkant van Pattaya. Letterlijk vertaald betekent het ‘Sanctuary of Truth’. De toegangsprijs: 500 baht

Tiffany’s Cabaret Show

Een niet te missen show in Pattaya. In het centrum van Pattaya, kunt u komen kijken naar deze cabaret musical show door vrouwen (die ladyboys zijn) in prachtige kostuums. Een unieke show die bestaat sinds 1974 voor magische onvergetelijke avond. Lees hier de details

Het Koh Larn eiland

Een eiland bezoeken klinkt altijd exotsich maar dit eiland is misschien toch iets minder spectaculair dan de meeste andere eilanden in de Andaman zee. Dagtrips en excursies naar het Larn eiland met diverse activiteiten worden overal aangeboden. U kunt ook zelf een naar het eiland om een kijkje te nemen. De kosten om zelf naar het eiland te gaan zijn ongeveer 10% van de prijs van een excursie dus dat is de moeite waard maar met excursies krijgt u natuurlijk wel meer activiteiten te doen.

Pattaya Park Tower

Deze toren zult tijdens de vakantie vaker zien want het is hoog met 55 verdiepingen. U kunt hier eens gaan eten want het buffet is er prima en het uitzicht nog beter.

S’avonds genieten van uitzicht?

Wilt u ergens rustig zitten en genieten? Wij hebben ons prima vermaakt in Sky Gallery Pattaya. Dit is een prachtige lokatie overdag nog mooier dan s’avonds met een bries van de ocean en een prachtig zicht.

Wat is dat nou… het Jomtien strand is dicht?

Net als in de badplaats Cha-am, zijn er op woensdag geen strandstoelen op, de zes kilometer, lange kuststrook van het Jomtien. Gelukkig is het strand wel toegankelijk. We mogen dus gewoon zwemmen en zonnebaden op het strand.

Transport vanaf het vliegveld in Bangkok of Huahin naar Jomtien

De ferry verbinding tussen Pattaya en Hua Hin is sinds 2 jaar een goede mogelijkheid om naar Jomtien te gaan. De ferry gaat 1 keer per dag en kost momenteel 1250 Baht/pp. Vanuit Bangkok en Suvarnabhumi Airport is het slechts 2 uur reizen over uitstekende snelwegen. Vanaf het vliegveld kunt u prima met de airport bus in Jomtien komen maar de airport taxi is ook een goede optie. De taxi’s zijn goedkoop en brengen u direkt waar u wezen moet in de stad. Wel zo prettig als u een lange vlucht heeft gehad..

Accommodatie in Pattaya

De stad Pattaya is een bekend om voor het losbandige leven en vele gemakkelijke dames. Hhet tourisme en de mensen die daar op afkomen zijn niet helemaal de overwinteraars die via ons reserveren. In het centrum “Pattaya Walking Street” raden wij een vriendelijk hotel aan dat Casa del Nardie heet.
Voor overwinteraars die wat meer rust willen aan de rand van Pattaya raden wij het Jomtien Beach aan. Hier hebben wij twee prima opties namelijk het oude Jomtien Beach Condo met goedkope studios en het mooie Seven Seas Condo project.

Leave a Reply