Tag Archives: Jomtien

Jomtien Pattaya Beach

De voormalige rijstvelden zijn veranderd in een levendig strand met toerisme. Slechts 3 kilometer langs Pattaya Beach is Jomtien een echte aanrader voor diegenen die een rustiger resort zoeken omdat het ook stiller en meer ontspannend is dan het strand van Pattaya. Het 6 kilometer lange, grotendeels rechte strand is populair voor windsurfers en watersportliefhebbers. Hotels en andere accommodatie faciliteiten zijn beschikbaar langs de weg die parallel loopt aan de kust.

Mooi appartement Jomtien in Seven Seas Condo

Welkom in Seven Seas appartement in Jomtien! Dit complex is een unieke plek in de stad Pattaya. Het complex heeft drie prachtige thema eilanden met zwembaden, werkelijk bijzonder.

details:

Seven Seas appartement Jomtien

Welkom in Seven Seas appartement in Jomtien! Dit complex is een unieke plek in de stad Pattaya. Het complex heeft 3 prachtige thema’s en zwembaden, werkelijk bijzonder met een mooi appartement.

details:

Jomtien Beach Condo

Jomtien Beach Condo appartement is een prima locatie voor overwinteraars. Niet duur, direct aan zee, zwembad, winkel en restaurants binnen 100 meter van het appartement!

details:

Casa del Nardie Hotel in Pattaya

geinteresseerd om in het centrum van Pattaya te beleven voor een paar nachten of langer? Bekijk dan dit prima Casa del Nardie Hotel in Pattaya

details:

Jomtien Beach Condo langverblijf

Lang in Jomtien verblijven? Jomtien Beach Condo langverblijf is een prima optie voor overwinteraars. Niet duur en direct aan zee!

details: